Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Входни периферни устройства

Съдържа 60 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Периферни устройства

Терминът „периферия“ е въвеждане в компютърните технологии и обединява всички актуални устройства на компютъра, освен процесора и оперативната памет. Периферията бива външна и вътрешна. Вътрешната се състои от хард диск, вградените устройства за CD и DVD и др., докато външната включва входно-изходни устройства - принтери, с...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Периферни устройства

Терминът „периферия“ е въвеждане в компютърните технологии и обединява всички актуални устройства на компютъра, освен процесора и оперативната памет. Периферията бива външна и вътрешна. Вътрешната се състои от хард диск, вградените устройства за CD и DVD и др., докато външната включва входно-изходни устройства - принтери, скенери, камери, клавиатури, микрофон, мултимедия и какво ли още не. Гейминг периферията е необходим аксесоар за всички, които играят компютърни игри и искат да се възползват максимално от оперативната памет на персоналния компютър. Тя е подобрена или специално изобретена за игри. Една от тях е гейминг мишката.

С какво тя се отличава от обикновената компютърна мишка:

 • С формата си, като тук е отчетен факта, че геймърът ще държи мишката дълго време в ръка и ще я използва много по-интензивно от обикновената. Това е причината игровите да са комбинирани с удобна форма, която не уморява ръката;
 • С материала, от който корпусът е изработен. Тя трябва да издържи на по-голямо натоварване, по-често преместване и натискане на бутоните. Материалът трябва да понесе и емоциите на играч, решил да я запрати в стената;
 • С типа сензори. Обикновената от средна ценова категория е оборудвана с оптичен сензор, който е напълно достатъчен, а скоростта на работа е приемлива. В игровата мишка, сензорът е лазерен, което я прави по-точна и по-управляема. Сензорът на стандартната е с 800dpi, което е напълно достатъчно за офис работа. За гейминг мишката този показател започва от 3000dpi и може да достигне до 12000dpi. Понякога се използват оптичен и лазерен сензор едновременно за по-точно позициониране;
 • С броя на бутоните. Докато офисните модели имат нужда от 2, максимум 3 копчета, то при игровите важи правилото: колкото повече, толкова по-добре! Допълнителните копчета изпълняват различни допълни команди.

Защо да купите от 4sales.bg

 • Разполагаме с богата гама продукти и модели;
 • Осигуряваме гаранционно и извънгаранционно обслужване;
 • Цените ни са без конкуренция;
 • Предлагаме компетентна консултация при избор на артикул и модел;
 • Реагираме адекватно на всеки възникнал въпрос или проблем;
 • Присъстваме активно на пазара от 12 години;
 • Често обявяваме промоции и правим подаръци;
 • Ние сме лоялни към нашите клиенти;
 • Гарантираме бърза доставка до всяко населено място.

Доверете се на 4sales.bg за покупка на вашето периферно устройство. Гарантираме огромен избор от качествени артикули с добри технически характеристики на разумна цена. Ако имате съвети към нас, ние ще сме благодарни да ги чуем и да подобрим обслужването в желаната от вас насока.

Още
Входни периферни устройства : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
 • Преди се притеснявах, защото детето ми стоеше много близо до телевизора, когато играеше. Именно заради това му взех тази безжична клавиатура. Синът ми казва, че с нея е много по-удобно, тъй като може без проблем да я държи в ръце.
  Всички отзиви (2)
 • Много готина и атрактивна мишка. Много ме кефи, защото свети. Страничните бутони я правят много удобна за работа и игри.
  Всички отзиви (2)
 • Тъй като живея в общежитие, никога не мога да заредя всички устройства, които ми трябват. Трябва да заредя едното, после другото и това ми отнема много време. Мисля, че този разклонител ми е крайно необходим и ще си го поръчам.
 • Синът ми постоянно е канена на рожденни дни. Все се чудя какво да купуваме, защото дрехите и играчките са много скъпи. Няма дете, което да не обича да играе игри на компютъра, така че геймърските мишки са доста хубав и евтин подарък.
  Всички отзиви (2)
 • Страхотна джаджа. Преди няколко месеца звуковата карта на лаптопа ми изгоря. Искаха ми много пари, за да я поправят. Нямах толкова пари и не я оправих, карам без нея. Много се радвам, че намерих тази USB звукова карта, чиято цена е доста приемлива.
  Всички отзиви (6)
 • Наскоро си поръчам таблет от вашия сайт. За съжаление, изобщо не се усетих, че ще ми трябва повече памет. Сега поръчах и една карта памет, тези дни трябва да пристигне.
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.