Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Мултифункционален адаптер и кардрийдър с фукнция за зареждане на телефони CA94

23,00 лв

Мултифункционален адаптер и кардрийдър с фукнция за зареждане на телефони CA94 #01453

Особености

Всички, чието ежедневие включва прехвърляне на информация от едно устройство на друго и непрекъсната смяна на работните машини – от цифрова камера до настолен компютър, поне веднъж са се сблъсквали с проблема – забравен кабел, паднала батерия или несъвместимост. Това може да доведе до забавяне на проекти, провал на срещи и други неприятни преживявания. За радост, има как да спестите нерви и ценно време.

Малкият, но многофукционален продукт на FJ GEAR работи като четец на SD и micro SD карти, хъб за връзки с различни USB-изходи, а също и като портативно зарядно за смартфони и таблети.

Лек, елегантен и в няколко различни цвята моделът е удобно допълнение към всекидневието и е особено полезен, ако искате да прехвърляте снимки или файлове между различни устройства. Съвместим е с широк диапазон машини като Macbooks,XiaoMi, HuaWei, Samsung и др., както и с всички популярни операционни системи.

Притежава сертификат USB OTG (On-The-Go), според който четецът може да работи едновременно като контролер и като подизпълнител. Например, може да функционира като адаптер за външна памет между смартфон и USB 2.0 флашка или оптична мишка. Функцията е характерна за повечето настолни и портативни компютри и таблети, с изключение на няколко модела като Nokia N1 Pad, не притежаващи OTG.

Имате нужда да заредите мобилен телефон, таблет или e-book рийдър? Моделът разполага с micro USB и Тип С „мъжки” изход, към който да включите своето устройство.

Технически параметри

  • Модел: CR-TC01;
  • Поддържа: USB 2.0, 3.0 и micro USB, SD и micro SD, SF;
  • Съвместими устройства:  Macbook/HuaWei Matebook/HuaWei P9/P9 Plus/XiaoMi Pad2/XiaoMi 4/4S/5/5S/MEIZU  5/MX5/Pro6/LG5/Letv 2/2Pro/Max2/Samsung Note7/LenovoZ2/NubianZ9 и др.;
  • Операционни системи:  WinXP/2003/VISTA/2008/Windows 7/WIN8 32/64BIT/MAC;
  • Размер: 51.5/32/10.5 мм;
  • Тегло: 60 гр.

В пакета

  • 1 брой  мултифункционален четец  и адаптер.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.