Дамски часовници

Категории Категории
Дамски подаръци(118)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 9,00 лв. - 72,00 лв.

20 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

20 резултата

Дамските часовници отдавна вече не са само средство за показване на точната дата и час. Те са по скоро бижу, което се съчетава с цялостния аутфит на всяка съвременна жена. Какви елегантни и евтини, луксозни и маркови водоустойчиви решения са достъпни в онлайн магазина на 4sales.bg? На коя ръка е прието да се носят?

Какви дамски часовници ще намерите в сайта

Освен по своя дизайн и стил на циферблата, достъпните в онлайн магазина на 4sales.bg маркови водоустойчиви видове се отличават и по своя красив цвят и оформление на дизайна. Имате голям избор от много възможности за различна марка спортен или стилен аксесоар. Те са наистина изпипани и направени по възможно най-елегантния и принадлежащ за дамите стил, който не е обикновен. Цветовете им например са типичните за женските: 

  • розов;

  • златист;

  • бял;

  • син;

  • зелен.

В същото време са невероятно нежни и наистина приличащи на бижу, което трябва да стои на ръката на всяка съвременна жена.

Използваните материали за изработката на всеки модел верижка са подбрани, така че да пасват на всеки женски стил и да не предизвикват кожни алергии и раздразнения. Това е например велурът или кожата, които се отличават с невероятна дълготрайност и издръжливост на умерени механични въздействия. Оформлението на циферблатите им е стилистично издържано, така че да съответства на нежната женска особа и да я допълва съвсем органично, което е особено забележимо и при подходящ подбор на облеклото.

При нас ще откриете голямо разнообразие – със стилен сребърен, златен или метален отблясък. Достъпните в онлайн магазина 4sales.bg елегантни евтини и луксозни маркови дамски часовници, които са идеален подарък, могат да са водоустойчиви, а в същото време и смарт с операционна система и възможност за инсталиране на допълнителни приложения, които днес са на мода и с които можете да работите на красив дисплей. Характерно за този тип мобилни устройства е възможността за смяна стила на циферблата, което Ви позволява да го персонализирате според настоящия Ви аутфит или настроение. Всички маркови и евтини, елегантни и луксозни водоустойчиви дамски часовници ще откриете само в онлайн гамата на магазин 4sales.bg.

На коя ръка се носят

Предимно, дамските часовници днес се носят на лявата ръка и това се дължи на факта, че повечето хора са десничари. С нея те вършат различни неща, а наличието на подобен прибор на китката би затруднил ежедневните ни дейности. Също така, това прави навиването на пружината по-лесно и бързо. Разбира се, живеем в свободна държава и всеки може да носи луксозния си марков и евтин елегантен водоустойчив дамски часовник както прецени.

В онлайн магазина на 4sales.bg Ви очаква цяла гама от разновидности, цветове и дизайнерски изпълнения на евтини цени, така че уверете се дори още сега и зарадвайте себе си или дамата до вас с нов голям подарък в различна форма. Той ще бъде доставен до вас с бърза доставка.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл