Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Играчки за деца

Съдържа 667 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какви играчки са подходящи за деца до 10 години

Това, което може да привлече интереса на дете до 10 години трябва да съответства на неговия собствен избор и интерес. Високотехнологичните електронни играчки за момчета и момичета са отличен занимателен и интересен вариант, защото спомагат за развитие у децата, карат ги да мислят и да реагират бър...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какви играчки са подходящи за деца до 10 години

Това, което може да привлече интереса на дете до 10 години трябва да съответства на неговия собствен избор и интерес. Високотехнологичните електронни играчки за момчета и момичета са отличен занимателен и интересен вариант, защото спомагат за развитие у децата, карат ги да мислят и да реагират бързо, а и са своеобразна детска мода. За всички е ясен детският стремеж за бързо порастване, като това основно се отнася до момчетата, които нямат търпение да станат силни и храбри мъже.

Това означава, че играчките също трябва да се доближават максимално до реалната и обкръжаваща обстановка на възрастните. Така един камион, мотор, колите, хеликоптерите, корабите и самолетите, които купуваме на децата са умалени копия в комплект с дистанционно на спортните автомобили, джиповете и други от реалността. Притежаването на подобни малки транспортни средства с акумулатори и  радиоуправление ще превърне детето ви в истински колекционер и ценител на техническите новости.

Конзолните игри са другата обща страст за малчуганите и техните родители. Те развиват паметта, логическата мисъл, търпението и бързината за взимане на решение и реакция. Колкото и да са опростени, конзолните игри са първите устройства, подходящи за бъдещи програмисти. Независимо дали става дума за тетрис, за виртуално забавление с животни или за мини-война, конзолите са прекрасно средство за добро прекарване на детето по време на пътуване или за осигуряване на тишина у дома.


Ако преди децата мечтаеха за малка количка, триколка, ролери и велосипеди, то сега повечето предпочитат да стоят вкъщи пред компютъра без никаква физическа активност. Вече има начин да ги измъкнете навън и да ги посветите на нов спорт и мода. За истинско забавление извън дома и за задоволяване на една от най-големите мечти на вашето момиченце е покупката на такъв ховърборд.  

Това е страхотно средство за придвижване с ергономичен и стилен дизайн, дошъл от фантастичните филми, което със сигурност ще привлече вниманието на детето ви и уважението на неговите съученици. Детската машинка не се различава особено от устройството за възрастни. Единственото, на което трябва да обърнете специално внимание при избора на подобен движещ се акумулаторен робот, е скоростта на придвижване да е до 10-30 км/час. Мощността трябва да е до 200 W, а максималното натоварване до 100 кг.

В нашия онлайн интернет сайт се предлага в ярки цветове, лесно се управлява, не е необходимо  разрешително за управление, транспортира се лесно, маневрен е, а батериите му се зареждат бързо. Към него се предлагат и различни аксесоари налични и в нашия магазин, които са чудесно допълнение към подаръка за Коледа, рожден ден или друг повод.

Защо да купите от 4sales.bg

  • Разполагаме с богата гама от модели образователни игри на различни производители;

  • Предлагаме гаранционно и извънгаранционно обслужване;

  • Продаваме момичешки и момчешки играчки на цени без конкуренция;

  • Реагираме адекватно при възникнали въпроси и създадени проблеми;

  • Успешно присъстваме на пазара от 12 години;

  • Правим промоции и раздаваме подаръци;

  • Лоялни сме към клиентите си;

  • Бърза доставка до всяко населено място;

  • Оказваме професионална помощ при избор на евтин продукт.

Още
Играчки за деца : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.