Образователни и музикални играчки

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 8,00 лв. - 166,00 лв.

30 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

30 резултата

Образователните и музикални детски играчки нямат само предназначение да забавляват мъника и той да стои мирен за да гледат мама и тати телевизия. Тези забавления имат и редица други предимства, които ще разгледаме в този материал. Ще видим и предлаганите в онлайн магазин 4sales.bg модели и защо да ни се доверите.

Какви модели образователни и музикални играчки ще видите

Децата в ранната си възраст започват своето развитие и искат да се докоснат до всичко, а образователните и музикални играчки могат до голяма степен да задоволят тяхното любопитство. Разбира се, нашите предложения не са предназначени само за малките дечица на 1 годинка. Имаме и модели за деца на 2 години, над 3 години и за тези на 4 години.

В продуктовата гама на сайта Ви очакват дървени образователни и музикални играчки за бебета и за малки деца, предназначени за кошара или за количка, както и за мъници на предучилищна възраст. Такива са например: 

  • Детската китара;

  • Баскетболната топка;

  • Детските барабанчета;

  • Синтезаторите;

  • Дървените пъзели с геометрични фигури.

За децата в предучилищна възраст, образователните и музикални играчки предлагат възможност за изучаване на света, чрез специалния надуваем глобус, който от една страна е забавен за игра и от друга - за изучаване на държавите. Детският микроскоп пък ще задоволи любопитството относно микросвета, който иначе остава незабелязан.

Какви са предимствата им

Независими специалисти и експерти по слухово възприятие твърдят, че музикалните играчки правят детето по спокойно, ангажират вниманието му и стимулират мисловните процеси в мозъка. Също, приятната музика развива чувството за ритъм и предразполага към движение и изразходване на излишната енергия. Създава предпоставки за развитие на мисловната дейност, способностите за запомняне, разпознаване на обекти и умения за концентрация. При по-големите, слушането на мелодии и музика развива гласовите възможности и предразполага към пеене и жизненост.

От друга страна, образователните забавления при най-малките водят до по-ранното и бързо физическо развитие. Отделно, стимулират творческите способности и двигателните умения, подобряват фината моторика и речта, спомагат за научаване на буквите, броенето и като цяло ускоряват мисловната дейност.

За да дадете всичко това и на Вашата рожба, заповядайте дори и в момента на 4sales.bg, където Ви очаква пълен арсенал от предложения на изключително достъпни цени. При нужда, свържете се с нас и ще Ви помогнем в избора и покупките.

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл