Гъби за обувки

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 4,00 лв. - 8,00 лв.

3 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

3 резултата

Стараете ли се да поддържате обувките си в перфектно състояние, за да можете да им се радвате по-дълго време? Почиствате ли ги веднага след като се приберете вкъщи? Ако това е валидно за вас, то гъбите за почистване са задължителен аксесоар за вас. 

Те се използват за почистване на маратонки, ботуши, боти, мокасини, сандали и т.н., изработени от всякакъв материал – велур, лак, дори са безвредни за кожата. Този тип антибактериални продукти са прости и лесни за използване, като ще ви осигурят желаното ниво на чистота на любимите ви чифтове? 

За какво се използват гъбите?

Освен че са страхотно почистващо средство, те са абсорбиращи влагата, предпазват вашите най-любими чифтове от натрупване на замърсявания. Те са идеални за употреба в движение. Повечето подобни артикули са в компактен размер, така че лесно да ги съхранявате в чантата си, жабката на колата или дори чекмеджето в офиса, за да почистите своите обувки веднага при нужда. 

С тяхна помощ лесно ще върнете невероятния блясък на всеки чифт от вашата колекция без проблеми. 

Предимства на употребата на гъби за обувки?

Искате да имате нещо с което да почистите официалните си боти до съвършенство преди важна среща? Гъбите са идеалното решение за вас. Ползите от използването на подобен продукт са много, така че побързайте да се сдобиете с вашата магическа гъба.

  • Те са изключително лесни за използване;

  • Предоставят високоефективни резултати с минимално действие;

  • Моментален блясък и хигиена;

  • Дълготрайни резултати;

  • Могат да се използват върху всички обувки, дори тези от естествена кожа;

  • Неутрален цвят – могат да почистват дори цветни обувки;

  • Евтини цени – можете да се сдобиете с качествени подобни артикули на достъпни цени, като тези в онлайн магазин 4sales.bg.

Как да използвате подобни гъби?

Толкова е лесно – като детска игра. Просто извадете продукта и натъркайте вашия чифт боти, мокасини или пък ботуши. Не се нуждаете от никаква допълнителна подготовка. Добра идея е предварително да изчеткате всякакви видими по-малки или по-големи песъчинки преди употреба на продукта, за да избегнете надраскване на обувките и захабяване на артикула. 

Използвайте продукта без притеснение върху всеки чифт от вашата колекция по всяко време, когато забележите, че покритието се нуждае от почистване и полиране. Редовната употреба на подобен продукт ще съхрани вашите красиви и скъпи чифтове ви за по-дълго време. Моментално почистване и блясък всеки път. Не забравяйте да приберете гъбичката обратно в опаковката й след употреба, за да сте сигурни, че тя няма да изсъхне и ще може да ви служи по-дълго време.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл