Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Безводна почистваща паста за обувки HZS654

5,50 лв

Безводна почистваща паста за обувки HZS654 #10322

Описание:

Белите обувки имат нужда от постоянна грижа, за да запазят външния си вид непокътнат. Те често попиват дълбоко мръсотията и праха, което ги прави трудни за почистване, дори и при машинно изпиране. Пожълтяват и остават в лош вид завинаги. В същото време постоянното пране може да наруши качеството им и да станат негодни за употреба. Решението е сухата, безводна паста за полиране на бели обувки. С нейна помощ ще дадете нов живот на старите обувки и ще ги направите като нови.

Дизайн:

Кръгла опаковка с удобен и компактен размер, подходяща за носене в чанта или багаж. Това позволява да бъдете подготвени по всяко време за възстановяване на обувките. С вместимост 260гр продукт, тя е подходяща за дълга употреба и то я прави икономична, добра инвестиция. Под капачето е снабдена с удобна гъба, предназначена за лесното дозиране и нанасяне върху обувките. С помощта на гъбата можете да разнесете равномерно количеството от безводната паста за почистване на обувки и да полирате до съвършенство. Гъбата е лесна за почистване, нужно е само да я изплакнете с вода след употреба. 

Как функционира:

Употребата на продукта е лесна и не е необходимо да използвате специални уреди. Пастата ще ви помогне да възстановите вида на обувките си. Преди употреба почистете и измийте хубаво обувките, за да се премахнат калта, праха и фините частици.  Ако не се премахнат ще попречат на работата на продукта. Използвайте продукта възможно най-скоро след почистването на обувките. Нанесете равномерно върху цялата повърхност и разнесете. Състав на продукта: растителен сапонин, кокосово масло, протеин за защита на кожата, антистатик, растителен екстракт и др. Този състав го прави безвреден за употреба. Продуктът е подходящ за поддръжка на обувките, обеззаразява, предотвратява окислението на кожата и има отблъскващ ефект. Подходящ за употреба върху спортни обувки, еко кожа, дори при такива от плат, маратонки. Не е препоръчителна употребата върху велур и горната част на изкуствена кожа. Ако не сте сигурни в материята, сложете малко от продукта на място, което не се забелязва и проверете дали са съвместими.

Технически характеристики:

  • Марка- Runyou;
  • Количество- 260гр;
  • Приложение- за бели обувки;
  • Антибактериална паста;
  • Включена гъба в комплекта.

Какво ще получите в опаковката:

  • 1 брой суха паста 260гр. с гъба за нанасяне.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.