Стелки за коли

Гумени стелки за багажник

Гумени стелки за багажник

Категории Категории
Автомобилни стелки(30)
Изчисти

Филтри

Затвори
Категории
Цена
  • От До
  • 10,00 лв. - 129,00 лв.

30 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

30 резултата

Рядкост са вече автомобилите без стелки или опаковки за седалки вътре в купето. Те изпълняват както естетична, така и функционална роля и правилният избор в случая е много важен. Нека видим как да подберем правилните стелки за една кола и методите за поддържането им като нови, за да изпитвате комфорт, докато се возите.

Какво представляват универсалните стелки за кола?

Универсални стелки за колаГумени стелки за автомобил

Най-общо казано са “правоъгълни” допълнителни кори, защитаващи подовата вътрешна част на една кола или джип от мръсотия, прах и влага, внасяна от пътниците, които стъпват върху тях. Те са общо четири единични в комплект (предни и задни) - по две се поставят отпред и отзад в един автомобилен интериор. 

От друга страна обаче, тези евтини авто-аксесоари придават уют в купето и като че ли го преобразяват изцяло, сякаш една кола е с шофьорски тунинг. Вероятно сте забелязали, че поглеждайки през стъклото, винаги впечатление първо правят подложките. Вече на пазара се предлага безкрайно разнообразие и изборът в тази посока е огромен.

Освен, наличните за конкретен модел кола, съществуват и универсални, можещи да се пригодят към всяка марка, например пежо, опел, голф, ауди, бмв, рено или мерцедес. Отделно те се различават по материала на изработка - гума, текстил, PVC и т.н. За тяхното производство обаче не се използват метални елементи.

Особеното при универсалните, е че те се приспособяват към дадената кола чрез подрязване. Препоръчително е да се избират за съответния сезон, защото има разлика в материала, от който са изработени. Нека разгледаме двата модерни варианта на дизайн малко по-подробно сега…

Гумени или мокетни - според сезона

Гумените или силиконови варианти е добре да се използват през зимата, защото по-често се качваме в колата с мокри крака, сякаш стъпвате върху балатум. При хладно и студено време те не отделят характерната миризма на каучук, когато това се случва през лятото под въздействието на повишената температура. Няма да пропуснат влагата под себе си и ще запазят дъното на купето сухо. Те са антихлъзгави, често са релефни и лесно се почистват и съхнат, за разлика от аналозите си. Могат да бъдат черни, кафяви или светли бежови.

Мокетните стелки са по-подходящи за лятото и дъждовния сезон, носят необходимия комфорт. Те имат гумена основа и предотвратяват проникването на влага под тях, абсорбирайки я в себе си. Така реално не стъпваме във вода, когато навън вали. При тях липсва миризмата на каучук в една кола и лесно се почистват с прахосмукачка.

Поддръжка

Редовното почистване на стелките за кола ще ги поддържа красиви и свежи за дълго време в автомобилния салон. Препоръчително е на първо място внимателно с две ръце да ги извадите навън и да ги изтупате хубаво, за да се освободят от максимално повече прах. След това се минават с прахосмукачка за изсмукване на остатъка от прахта и се изпират.

Ако обаче има упорити петна, които не искат да излязат с обикновено пране, ще Ви информираме за някои трикове. Продуктите за почистване на стъклата се справят с упоритите петна. Ако е разлята боя, то е препоръчително третирането със спрей за коса.

В случай, че и вие се чудите: Кой модел да избера, и сте в търсене на качествени, но евтини и достъпни решения на различен вид и размер стелки за кола от реномиран производител, заповядайте в онлайн магазина  4sales и разгледайте всички достъпни предложения. Избирайки нас, получавате също:

  • адекватно и професионално обслужване;

  • най-атрактивните оферти и отлично съотношение цена / качество;

  • максимално бърза обработка на поръчката Ви;

  • онлайн-консултант за въпроси и съдействие при пазаруване и избор;

  • пробен тестов период за връщане и подмяна на продукта;

  • винаги нови и атрактивни предложения.

Заповядайте, очакваме Ви!

Популярни търсения: универсални стелки, стелка за кола, стелки за кола гумени, стелки за багажник на кола, постелки за кола, гумени стелки за автомобил, стелки за багажник тип леген.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл