Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Универсални гумени стелки за автомобил Megafit

71,50 лв

Универсални гумени стелки за автомобил Megafit #03940

Особености:

Гарантирайте си чистота в автомобила и спестете време от почистването му. Благодарение на универсалните гумени стелки, ще бъде винаги комфортно и удобно в купето. 

Описание:

Стелките предпазват пода на автомобила от вода, лед, сняг, кал, прах и други замърсявания. Независимо от времето навън, вътре винаги ще имате осигурени комфорт и чистота, без да се налага да отделяте дълго време за почистване.

Как функционира:

Формите и дизайнът на стелките идеално пасват на пространствата, за които са предназначени. Почистват се лесно, с помощта на вода и веро. А при по-силно замърсяване, използвайте и четка.

Дизайн:

Стелките са изработени от висококачествен гумен материал. Повърхността им е релефна. Долната им страна е снадена с множество изпъкнали точки, чиято роля е да спомагат за по-доброто сцепление. Стелките са в черен цвят. Те са изключително гъвкави. 

Технически характеристики:

  • Подходящи са за модели на Alfa Romeo, Audi, BMW, Chrysler, Dodge, Chevrolet, Daewoo, Dacia, Daihatsu, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Lada, Lancia, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo и Volkswagen.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Универсални гумени стелки за автомобил Megafit -  2 броя предни, 2 броя задни, 1 брой допълнителна.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.