Интерактивни играчки

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 2,00 лв. - 280,00 лв.

39 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

39 резултата

Въпреки големия избор от различни видове подаръци за игра, често се чудим какво да подарим на нашия малък малчуган. В подобен случай отдаваме предпочитание както на външната красота, така и на полезността от покупката. В тази връзка, интерактивните играчки робот със звук могат да бъдат много добър вариант за евтин детски подарък. Какво представляват и техните предимства? Какви видове на достъпни цени се предлагат в онлайн магазин 4sales.bg?

Какво развиват интерактивните играчки

Ако по-рано обичайните забавления омръзваха на малчуганите само за няколко дни, то днес съществуват по-усъвършенствани аналози, които умеят да научават детето на различни умения. Те например, предоставят следните предимства на мъника:

  • подготвят го за навлизане в информационното бъдеще;

  • улесняват развитието на отделните умения - интелигентност, емоционалност, комуникация на български или английски език, мисловен процес;

  • с интерактивната играчка, детето придобива нови умения, като загриженост, нежност, обич и научава за някои анатомични елементи от човешкото тяло;

  • наличието на подобно забавление у дома, ще научи мъника на различни навици за грижа към домашното плачещо животинче, като това да му дава вода, да го храни, приспива и да го обича.

Най-важният показател при избора обаче е възрастта на вашето момченце или момиченце. Интерактивните играчки са проектирани за различните възрастови групи, говоря истина.

Какви видове ще намерите в сайта

Основно в специалната категория на 4sales.bg са достъпни варианти за момичета, като танцуваща кукла, и момчета, бебешки и плюшени животни, като коте, кученце или по-голяма порода куче. Това са важни фактори в процеса на избора на интерактивна играчка с високо качество, защото според предназначението са предвидени и специални функции. Например, възможностите на устройствата за момичета са съобразени с предпочитанията на съответния пол, така че удоволствието от използването да е максимално.

Разбира се, когато става дума за животни, те се харесват както от момичетата, така и от момчетата, а възможностите им са добре възприемани и от двата пола.

Полезни съвети от 4sales.bg

При избора дори на цветен дизайн, всичко трябва да бъде въз основа на интересите и предпочитанията на детето. Преди да направите поръчката си, прочетете внимателно описанията на различните интерактивни играчки в категорията на 4sales.bg и познавайки интересите на детето Ви, лесно ще можете да определите кое точно би му харесало.

Всяко от предложенията ще впечатли мъника, както със своята външност, така и с възможностите за забавно прекарване, ангажира вниманието и възпитава различни навици, без да е необходимо Вашето участие. Така бързо ще намерите приятна занимавка на вашето вече голямо бебе и истински оригинален начин за научаването му на полезни възприятия, а Вие ще можете да се отдадете на любимите си занимания.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл