Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Музикална играчка коте със светлинни ефекти Lovely baby cat

23,99 лв

Музикална играчка коте със светлинни ефекти Lovely baby cat #05015

Особености:

Подарете на тепърва опознаващото си детенце музикалната играчка коте със светлинни ефекти Lovely baby cat, която ще му бъде верен приятел и спътник в игрите. Тя ще го забавлява, но и ще му помогне да научи нови неща, да придобие нови умения. Дори ще му даде стимул да бъде по-уверено, когато се опитва да пълзи и да направи първите си крачки.

Описание: 

Котето е подходящо за използване от деца над 3-годишна възраст. Благодарение на него те ще развият слуха и зрението си. Ще могат да „хващат“ такта на мелодиите и дори да се опитват да ги повторят като звучене.  Ще започнат да разпознават визуално цветовете и да знаят техните наименования. Играчката ще развие у тях координацията и двигателните умения. Играта с нея ще им помогне да бъдат по-концентрирани и да задържат вниманието си върху определено занимание за по-дълго време. Ще подобри фината моторика и умението за захващане на предмети и тяхното задържане или пренасяне до определена точка Децата, които тепърва започват да пълзят или да прохождат, могат да бъдат стимулирани от играчката да я следват в нейното движение.

Как функционира?

Играчката се захранва с помощта на 3 броя стандартни батерии тип АА. Тя може да възпроизвежда музикални и светлинни ефекти. Те със сигурност ще впечатлят всяко момченце и момиченце, които обичат да се забавляват с такъв тип играчки. Също така котето може да се движи с помощта на своите крачета. Работи чрез системата bump and go. Автоматично променя посоката на движение и може да се върти на 360 градуса.

Дизайн: 

Котето е изработено от висококачествена ABS пластмаса, която е напълно безопасна за здравето на децата и  не съдържа токсични вещества. Няма остри ръбове. Играчката е изцяло в розов цвят. Прегърнала е малко бяло коте, върху гърба си също има котенце. Очите ѝ са сини. Ушичките са очертани в бяло и има малка косичка в същия цвят.

Технически характеристики:

  • Модел номер: 2016-1;
  • Захранване: 3 броя батерии тип АА;
  • Ефекти: музикални и светлинни;
  • Цвят: розов;
  • Размери: 18 см * 9 см * 15 см;
  • Тегло: 800 грама.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Музикална играчка коте със светлинни ефекти Lovely baby cat.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Интерактивни играчки

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.