Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Настолни игри

Съдържа 32 продукта.
 • Детска образователна игра с фигурки за...

  0 Отзив(и)

  Цветна детска образователна игра с фигурки за разпознаване на цветове и форми. Една невероятна образователна игра за най-малките, която и те и вие ще обожавате. Тя допринася за развитието на

  17,00 лв
  Купи
 • Гигантска игра на шах

  0 Отзив(и)

  Шахматът, или накратко шах, е настолна логическа игра за двама души. Играта позволява, да бъде използвана, в дома или извън него, от повече от един играч.

  89,28 лв
  Купи
 • Забавна детска игра Пай в лицето

  0 Отзив(и)

  Това е вкусна и забавна игра, подходяща за цялото семейство. В играта може да участват неограничен брой членове на семейството, като единственото условие, е да са на възраст над три години.

  32,62 лв
  Купи
 • Забавна азбука

  0 Отзив(и)

  Това е забавно образователна игра, чиято цел, е по един лесен начин, да въведе детето в изучаването на буквите, азбуката и думите.

  29,28 лв
  Купи
 • Игра с думи

  0 Отзив(и)

  Тази забавно образователна игра има за цел, по един лесен начин, да обогати речника на детето с нови думи в процес на съревнование с други негови другарчета.

  34,17 лв
  Купи
 • Игра "Математика в Космоса"

  0 Отзив(и)

  Това е забавно образователна игра, чиято цел, е по един лесен начин, да въведе детето в науката математика

  20,64 лв
  Купи
 • Стратегическа игра Пирати

  0 Отзив(и)

  Това е стратегическа игра, в основата на която стои приключение с пирати. Няма деца, които не биха се развълнували от възможността да се впуснат в търсене на съкровище и пиратска битка.

  23,76 лв
  Купи
 • Семейна игра ''Uno Stacko''

  0 Отзив(и)

  Ако търсите забавна игра - то ''Uno Stacko'' e за Вас. ''UNO Stacko'' е страхотна и Ви гарантира часове семейно забавление!Продуктът постига перфектен баланс между качество и стойност , едни от

  34,90 лв
  Купи
 • Въздушен хокей

  0 Отзив(и)

  Това е една наистина много интересна игра. За играта се изпозлва специална маса, повърхността на която е покрита с дупки, през които се изтласква въздух. Това формира въздушната възглавница, по която

  92,50 лв
  Купи
 • Домино

  0 Отзив(и)

  Голям комплект от 145 пластмасови блокчета домино! Перфектен за часове на класическо забавление за деца и възрастни, както и перфектни първи градивни елементи за малки деца. 

  25,00 лв
  Купи
 • 3D мозайка за подреждане на картини

  0 Отзив(и)

  3D мозайката е една съвременна игра, която обогатява светът на детето с цветнни карти и забавление.

  32,50 лв
  Купи
 • Детски календар

  0 Отзив(и)

  Един страхотен детски календар, който има образователна цел. Детският календар е един забавен начин, по който вашето дете ще научи основни за ежедневието и живота неща.

  15,50 лв
  Купи
 • Детска игра Мемори с 48 карти

  0 Отзив(и)

  Тази игра е направена специално за да увеличава потенциала на мозъка, като го тренира да запомня местоположенията на предметите за по – дълго време.

  24,60 лв
  Купи
 • Машина за бинго

  0 Отзив(и)

  Бингото е една лесна и забавна игра, с която може да уплътните свободното си време по един приятен начин.

  12,90 лв
  Купи
 • Настолна игра „Bingo neo“

  0 Отзив(и)

  Това е една перфектна игра за развиване на интелигентността, стимулиране на паметта и логическата мисъл. Подобрява концентрацията и способността за синхрон между ръцете и очите. Класическата настолна

  21,30 лв
  Купи
 • Забавна игра Happy dice

  0 Отзив(и)

  Това е чудесен подарък за членове на семейството, възрастни хора, които все още обичат игри със зарове. Ще се радвате да използвате тази чаша. Не е необходимо да разклащате заровете. Вместо това е

  21,60 лв
  Купи
 • Пъзел тип match it от 36 части –...

  0 Отзив(и)

  Представяме ви пъзел тип match it, състоящ се от 36 части и 4 двустранни шаблона. Темата е часовникът и времето. 

  16,60 лв
  Купи
 • Пъзел тип match it от 20 части – цифрите

  0 Отзив(и)

  Представяме ви пъзел тип match it от 20 части – цифрите, подходящ за деца над 3-годишна възраст. С ваша помощ и с него, под формата на забавна игра, малчуганите научат доста нови неща, които ще им

  30,80 лв
  Купи
 • KS Games 2 в 1 образователна игра – Ляво и...

  0 Отзив(и)

  Представяме ви KS Games 2 в 1 образователна игра – Ляво и дясно. Това е един незаменим помощник и спътник в първите стъпки по усвояване на посоките, цветовете, частите на ръката и връзването на

  30,00 лв
  Купи
 • Образователна семейна игра Аз уча цифрите...

  0 Отзив(и)

  Забавлявайте се и учете заедно с вашето дете. Забавните и цветни фигури ще помогнат на вашия малчуган по атрактивен начин да се научи да брой, под формата на игра. Двете везни са с различно животинче.

  36,00 лв
  Купи

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Настолните игри за деца са изключително полезни, тъй като те им помагат да развият комбинативното си мислене, фината моторика и да прекарат дълги часове в голяма забава със своето семейство. Какви разновидности обаче ще откриете в онлайн магазин 4sales.bg и за какви възрасти са подходящи? Какви са предимствата за децата? Нека видим!

Какви насто...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Настолните игри за деца са изключително полезни, тъй като те им помагат да развият комбинативното си мислене, фината моторика и да прекарат дълги часове в голяма забава със своето семейство. Какви разновидности обаче ще откриете в онлайн магазин 4sales.bg и за какви възрасти са подходящи? Какви са предимствата за децата? Нека видим!

Какви настолни игри ще намерите в сайта

Гамата от продукти на онлайн магазин 4sales.bg е доста разширена и предлага много опции за избор, но предимно тук ще срещнете настолни игри за двама, семейни, стратегически, логически и образователни. Те са изключително интересни, дори и за възрастните хора, защото са много ангажиращи вниманието и развиват мисловната дейност. Например, към днешна дата са достъпни: 

 • Модели с пирати;

 • Математически;

 • Домино;

 • Мемори задачи за запомняне;

 • Мозайки за редене;

 • Забавно бинго.

За кого са подходящи

Когато правите своя избор на настолни интересни игри, непременно обърнете внимание в описанието на възрастта, за която са подходящи. Така, вероятността детето Ви да прояви интерес е по-голяма. Например, в сайта са достъпни възможности за забавление от 3 до над 8 години. Разбира се, има и забавления за големи, особено при семейните варианти, които са на български и много добри, защото освен, че са интересни, те са много сплотяващи. По този начин се затвърждава семейното ядро, както и връзката между родителите.

Наши наблюдения и проучвания показват, че съвременните деца проявяват интерес към настолни игри, които всъщност са предназначени за по-големите каки и батковци. Това изключително много говори за ускореното им развитие, а подобни забавления могат да подобрят умствените способности спрямо останалите връстници.

Какво развиват у децата

Освен споменатите до момента предимства, настолните игри стимулират развитието на речта и въображението. Позволяват на малкото дете да мисли креативно и различно, обогатяват речника му и то става по-социално. Това е валидно при отборните състезания, където се изисква синхронизиране с останалите играчи, за да се получи желания краен резултат. От друга страна, някои от предлаганите в онлайн магазин 4sales.bg активности, ще подобрят способностите за запомняне, както и ще спомогнат за по-бързото научаване на цифрите и буквите, как правилно да се подреждат за да се образува дума и т.н.

Има и още! При подобни офлайн забавления, всяко момче и момиче развиват умения за търпение, концентрация, наблюдателност и съобразителност. Това има и своя възпитателен характер, както и придобиване на хубави черти, които ще са от полза за малкото дете, когато порасне. Покупката си можете да направите онлайн или от физическия ни магазин в София на най-евтини цени. Очакваме Ви! Не се чудете – коя игра да играя с децата тази вечер.

Още
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.