Настолни игри

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 5,00 лв. - 93,00 лв.

36 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

36 резултата

Настолните игри за деца са изключително полезни, тъй като те им помагат да развият комбинативното си мислене, фината моторика и да прекарат дълги часове в голяма забава със своето семейство. Какви разновидности обаче ще откриете в онлайн магазин 4sales.bg и за какви възрасти са подходящи? Какви са предимствата за децата? Нека видим!

Какви настолни игри ще намерите в сайта

Гамата от продукти на онлайн магазин 4sales.bg е доста разширена и предлага много опции за избор, но предимно тук ще срещнете настолни игри за двама, семейни, стратегически, логически и образователни. Те са изключително интересни, дори и за възрастните хора, защото са много ангажиращи вниманието и развиват мисловната дейност. Например, към днешна дата са достъпни: 

  • Модели с пирати;

  • Математически;

  • Домино;

  • Мемори задачи за запомняне;

  • Мозайки за редене;

  • Забавно бинго.

За кого са подходящи

Когато правите своя избор на настолни интересни игри, непременно обърнете внимание в описанието на възрастта, за която са подходящи. Така, вероятността детето Ви да прояви интерес е по-голяма. Например, в сайта са достъпни възможности за забавление от 3 до над 8 години. Разбира се, има и забавления за големи, особено при семейните варианти, които са на български и много добри, защото освен, че са интересни, те са много сплотяващи. По този начин се затвърждава семейното ядро, както и връзката между родителите.

Наши наблюдения и проучвания показват, че съвременните деца проявяват интерес към настолни игри, които всъщност са предназначени за по-големите каки и батковци. Това изключително много говори за ускореното им развитие, а подобни забавления могат да подобрят умствените способности спрямо останалите връстници.

Какво развиват у децата

Освен споменатите до момента предимства, настолните игри стимулират развитието на речта и въображението. Позволяват на малкото дете да мисли креативно и различно, обогатяват речника му и то става по-социално. Това е валидно при отборните състезания, където се изисква синхронизиране с останалите играчи, за да се получи желания краен резултат. От друга страна, някои от предлаганите в онлайн магазин 4sales.bg активности, ще подобрят способностите за запомняне, както и ще спомогнат за по-бързото научаване на цифрите и буквите, как правилно да се подреждат за да се образува дума и т.н.

Има и още! При подобни офлайн забавления, всяко момче и момиче развиват умения за търпение, концентрация, наблюдателност и съобразителност. Това има и своя възпитателен характер, както и придобиване на хубави черти, които ще са от полза за малкото дете, когато порасне. Покупката си можете да направите онлайн или от физическия ни магазин в София на най-евтини цени. Очакваме Ви! Не се чудете – коя игра да играя с децата тази вечер.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл