Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Занимателна игра на риболов Fish in farm

16,00 лв

Занимателна игра на риболов Fish in farm #05157

Особености:

Представяме ви една интересна, забавна и образователна игра за деца на 3-годишна възраст. От нея малчуганите могат да научат доста неща за заобикалящия ги свят. С помощта на възрастните ще могат да се запознаят с част от морските обитатели, да броят, да разпознават цветовете, да бъдат съсредоточени в извършване на различни действия в ежедневието си, и разбира се да се забавляват.

Описание:

Играта развива у децата способността за координация. Подобрява наблюдателността, ловкостта и сръчността. Както и бързата реакция. Помага за стимулиране на мисловната дейност и съобразителността кога и в кой момент е най-подходящо да се хване рибката, под какъв наклон да държи въдичката, кога да развие макарата, когато да я навие. Подобрява концентрацията и контрола на действията. При по-малките деца би било интересно занимание, докато ги къпете във ваната, например, те да си играят. По този начин за тях това ще бъде забавно и интересно преживяване, ако се притесняват от водата. Играта може да се използва и за научаване на детето да брои, да научи част от цветовете и да разпознава различните морски обитатели. Също така и да покаже на децата, че леките предмети не могат да потъват, когато се потопени във вода.

Как функфионира:

Напълнете голям съд с вода – леген, кофа, коритце, голяма купа, малко басейнче или друг вид. Пуснете рибките вътре. Първоначално може да покажете на малкия рибар как се лови. Целта на играта е с помощта на куката закрепена към въдицата с връвчица, да уловите всички животинки. С макарата може да отпускате от връвчицата и когато хванете улова, да навиете макарата.

Дизайн:

Комплектът е изработен от пластмаса, която не съдържа вредни вещества. Той е доста реалистичен. Състои се от въдица в зелен, жълти и син цвят. Тя е снабдена с макара в розов цвят и дълга връвчица, която преминава през няколко халкички. На върха има зелена кукичка и, разбира се, плувка. Останалата част от комплекта се състои от омар, рак, две рибки и калмар. Те са доста цветни и весели. Водоустойчиви са и контактът с вода няма да ги увреди.

Технически характеристики:

  • За многократна употреба;
  • Препоръчителна възраст: над 3 години.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Занимателна игра на риболов Fish in farm.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Играчки за деца

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.