GPS Видеорегистратори

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 79,00 лв. - 1150,00 лв.

12 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

12 резултата

Какво представляват видеорегистраторите с GPS?

Те са съвременни устройства поставяни в автомобила, които Ви позволяват да записвате пътната обстановка, докато пътувате. С широкото им навлизане у нас се откриват разнообразни модели, с повече или по-малко функционалности на примамливи цени.

Още наричани DVR или Dash Cam камери, те правят видео запис в реално време по време на движение и имат вграден или външен GPS модул. Този модул е стандартно проследяващо устройство и може да се използва като навигация. Това са продукти тип 2в1, като Ви подсигуряват докато пътувате и Ви улесняват за ориентацията при придвижването.

Те са широко използвани, защото предлагат навременна информация за случващото се на пътя. В случай на пътно произшествие, спорна ситуация или нежелан инцидент, записаните кадри могат да Ви послужат като доказателство. Камерите за кола с проследяваща функция са подходящи за всеки шофьор, който държи на своите права и безопасност.

Основното им предимство се изразява в актуалността на данните и възможността да правят непрекъснат запис. Всички модели в магазина на 4sales.bg притежават опцията за презапис върху стар материал за 12 или 24 часово видео.

Продуктите, които ще откриете тук са оборудвани с разнообразни допълнителни екстри, като радар за засичане на скорост, нощно виждане и G-сензор.

Качествени ли са тези устройства?

Видеорегистратори с GPS

Видеорегистраторите в онлайн магазина предлагат отлично качество, гладка работа, лесно свързване и кристална Full HD и HD картина на цени достъпни за многото функционалности.

Те използват едни от най-новите методи за компресия на дигиталната информация, без загуба на качеството. Заснетите материали могат да се преглеждат директно или на друго устройство. За постигане на максимално удобство в съвременното ежедневие те поддържат разпространените телевизионни стандарти и свързване, чрез HDMI, AV или USB кабели.

За Вас, като шофьори е важно да имате добър обхват на картината. Голяма част от моделите предлагани от 4sales.bg имат широкообхватни лещи от 140 до 170 градуса.
GPS проследяването, включено като екстра към основното тяло позволява да получавате информация за местоположението си или скоростта на движение.
Използвано вместо навигация показва пътни карти или Ви дава възможност да прегледате своя маршрут в последствие, използвайки google карти. Точността на локализацията е прецизна- основно предимство, когато става дума за проследяващи модули.

Тук ще намерите разнообразни модели

Регистратори с GPS

  • С двойна леща;
  • С предна и задна камера и Full HD картина;
  • С нощно виждане;
  • С Wi-Fi свързване;
  • С G-сензор и Loop запис;
  • С вграден или външен проследяващ модул;
  • С опции за допълнителна памет.

Защо да предпочете 4sales.bg

Ако все още не сте намерили своя продукт, ще откриете разнообразие от видеорегистратори в различни класове на ТОП цени. Тук се предлагат изпитани и тествани изделия на доказани марки в производството на записваща техника.
Като допълнително предимство някои от предложенията са промоционални или притежават безплатна доставка до адрес или офис на куриер.

Към всяко изделие има приложено ръководство за употреба на български език, както и задължителна едногодишна гаранция.

Ако имате въпроси или се нуждаете от допълнителна информация ще получите професионален технически съвет от нашите консултанти по телефона.

Предпочитате да се възползвате от отстъпки? Това е възможно след направата на първата си покупка от сайта с промо кода, който ще Ви предоставим.

Направете шофирането още по лесно и безопасно, като изберете продукт още сега.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл