Таблети с TV тунер

Категории Категории

1 резултат

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

Причините, наложили смяната на аналоговата с цифрова телевизия са много и широко обсъждани и не са предмет на тази статия. Факт е, че разликата в качеството е огромна, но и че доста хора се измъчиха с тази цифровизация.

Много потребители се блазнят от идеята да могат да имат ТВ навсякъде. В леглото, в кабината на колата или камиона, на село, на път, дори сред природата. Как таблетите се превърнаха в един от вариантите да се гледа TV? Техният достатъчно голям екран позволя да се осъществи гледане на програма в HD резолюция с отлично качество през всеки един модул. Голямата мощност на батериите и достатъчно голямата памет дават заряд за часове работа, дори можете да ги ползвате за ГПС. Много удобният потребителски интерфейс с докосване прави лесни запаметяването и смяната на каналите, а вграденият съветник – винаги да знаете какво ще дават и от колко часа.  Благодарение на голямата си памет, тези устройства ще ви осигурят комфорт. Говорителят осигурява силен звук, когато използвате таблета като GPS навигация, а изходът за слушалки – дискретност когато е нужна.          Няма нужда и от дистанционно, предвид размерите и разстоянието, от което се гледа. Обикновено тези устройства разполагат с антена, а с развитието на мултиплекса ще се появят още повече канали, от които да избирате, както и интерактивни услуги. Факт е, че тези таблети са 3 в 1 - използват се като телевизионен приемник, GPS навигация, музикален плейър.

Оптималният вариант за телеманите си остава вграденият нов универсален тунер. За него говори и по-ниската обща цена.

 Разбира се, съществува вариантът да се гледа онлайн със специализираните приложения на МТЕЛ, БулСатКом и т.н. , но това освен допълнителните разходи за абонамент и трафик ни ограничава до обхвата на рутера в къщи или на мобилната 3G или 4G връзка. Или да се вземе външен тунер, който се свързва през Блутуут или Wi-fi към стандартния ни таблет. В такъв случай обаче носим едно устройство в повече ( съответно и едно зарядно ), което е неудобно.

Защо да ги закупите от нас? Защото за нас говорят: 

  • Продажба в собственият магазин в София, в който може да се прегледат и да се тестват всички продукти с четириядрени процесори;

  • обученият ни персонал, готов да отговори на всяко ваше питане за мултимедиен китайски продукт;

  • широкият асортимент модели с DVB-T и меню на български език, които могат да се купят на изплащане;

  • всекидневните промоции и подаръци ( не само Черен Петък ) ;

  • собственият гаранционен и извънгаранционен сервиз;

  • адекватното отношение при създал се проблем или въпрос;

  • бързата и безпроблемна доставка до всяка точка на страната;

  • прегледът и тест преди заплащане в офис на куриер;

  • армията ни от доволни клиенти.

Телевизор или таблет? Никога няма да се налага да избирате! Закупувайки от нас висококачествен модел с вграден DVT-T тунер ще получите целият свят в ръцете си. Новини, филми и всички останали забавления ще ви следват във всяка ваша крачка. Изберете своя малък телевизионен приемник и се радвайте на безупречно предаване на  звук, картина и др.

Телевизор или таблет? Никога няма да се налага да избирате! Закупувайки от нас модел с вграден DVT-T тунер ще получите целият свят в ръцете си. Новини, филми и всички останали забавления ще ви следват във всяка ваша крачка!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл