Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Таблети с TV тунер

Съдържа 1 продукт.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Причините, наложили смяната на аналоговата с цифрова телевизия са много и широко обсъждани и не са предмет на тази статия. Факт е, че разликата в качеството е огромна, но и че доста хора се измъчиха с тази цифровизация.

  Много потребители се блазнят от идеята да могат да имат телевизия навсякъде. В леглото, в кабината на колата или камиона, на...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Причините, наложили смяната на аналоговата с цифрова телевизия са много и широко обсъждани и не са предмет на тази статия. Факт е, че разликата в качеството е огромна, но и че доста хора се измъчиха с тази цифровизация.

  Много потребители се блазнят от идеята да могат да имат телевизия навсякъде. В леглото, в кабината на колата или камиона, на село, на път, дори сред природата. Как таблетите се превърнаха в един от вариантите да се гледа? Дисплеите им позволяват да се гледат дори HD – каналите с отлично качество, а батериите дават достатъчен заряд за часове работа. Много удобният потребителски интерфейс с докосване прави лесни запаметяването и смяната на каналите, а вграденият съветник – винаги да знаете какво ще дават и от колко часа. Говорителят осигурява силен звук, а изходът за слушалки – дискретност когато е нужна.          Няма нужда и от дистанционно в предвид размерите и разстоянието, от което се гледа. С развитието на мултиплекса ще се появят още повече канали, от които да избирате, както и интерактивни услуги.

  Оптималният вариант за телеманите си остава вграденият тунер. За него говори и по-ниската обща цена.

 Разбира се, съществува вариантът да се гледа онлайн със специализираните приложения на МТЕЛ, БулСатКом и т.н. , но това освен допълнителните разходи за абонамент и трафик ни ограничава до обхвата на рутера в къщи или на мобилната 3G връзка. Или да се вземе външен тунер, който се свързва през Блутуут или Wi-fi към стандартния ни таблет. В такъв случай обаче носим едно устройство в повече ( съответно и едно зарядно ), което е неудобно.

Защо да ги закупите от нас? Защото за нас говорят: 

- собственият магазин в София, в който може да се прегледат и да се тестват;

- обученият ни персонал, готов да отговори на всяко ваше питане;

- широкият асортимент модели с DVB-T и меню на български език;

- всекидневните промоции и подаръци ( не само Черен Петък ) ;

- собственият гаранционен и извънгаранционен сервиз;

- адекватното отношение при създал се проблем или въпрос;

- бързата и безпроблемна доставка до всяка точка на страната;

- прегледът и тест преди заплащане в офис на куриер;

- армията ни от доволни клиенти.

  Телевизор или таблет? Никога няма да се налага да избирате! Закупувайки от нас модел с вграден DVT-T тунер ще получите целият свят в ръцете си. Новини, филми и всички останали забавления ще ви следват във всяка ваша крачка!

Още
Таблети с TV тунер : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.