Покривала за коли, джипове или мотори

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 15,00 лв. - 150,00 лв.

12 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

12 резултата

Особено в градски условия, често автомобилите стоят на открито паркирани пред блока, от което следва, че те постоянно са изложени на атмосферните влияния, оказващи негативен ефект върху боята и външността, като цяло, без значение какъв модел е колата ви. За да предпазим колата си от това въздействие, ни е нужно специално покривало с различна дебелина, широчина и дължина, или както някои го наричат чергило. Нека видим от какво са направени и тяхното предназначение.

Какво представляват покривалата за коли

Зимни покривала за кола

Това е специална тента, качествено изработена, обхващаща изцяло автомобила като чохъл, независимо от неговата височина, за да го защитава от хвърчащите камъчета и песачинки, действа и против слънце зимно и лятно време. Едно универсално покривало за кола, което може да се използва и за защита на мотоциклет или покриване на скутер, осигурява защита от дъжд, сняг и различните температурни промени, запазвайки покритието на боята здраво и невредимо. Защитното мото покривало не заема много място в багажника и Ви е винаги под ръка, ако паркирате на открито за професионален резултат.

Защитават външността на вашия “железен кон” от изхожданията на птиците, чието натрупване по повърхността на превозното средство оказва влияние върху лака и боята, нарушавайки целостта им. Тези аксесоари, които са анти замърсяване, се предлагат с различни размери и са достъпни както за джип и мотор, така и за лек автомобил 4х4 или пък комби, обхващайки цялото купе, таван, предно стъкло и прозорци, подходящи и за багажник, за да ги предпазват ефективно. Шият се от отделни материали, но за тях ще стане дума сега.

От какви материали са направени

Покривала за автомобил

Както всички други продукти, така и тези платнища за кола се предлагат в отделни ценови диапазони и стойността им зависи от материала, от който са изработени. Те могат да бъдат еднослойни - един слой тъкан влиза в контакт с купето и околната среда. Това разбира се е най-евтиният и предпочитан вариант, но и не достатъчно ефективния. Покривалата са лесно сгъваеми, така че да се справите с тяхното сваляне от колата бързо. Благодарение на това те няма да заемат и място в багажника на вашето комби.

Достъпно за покупка обаче е и многослоен вариант на покривало за кола, чийто дизайн прилича на “сандвич”. Горният слой на едно покривало за кола предпазва от агресивните външни въздействия и се характеризира с по-голяма твърдост. Долният е по-финият и щади покритието за кола от надрасквания при триене. От друга страна, материята на покривало за кола трябва да е дишаща, осигурявайки нужната вентилация, за да се избегне натрупването на влага под нея. Най-предпочитани тъкани са Тарпаулинът и Оксфорд. Те освен че са икономични, са и сигурен вариант за предпазване на автомобилите. 

Тези покривала за таван и прозорци са изработени основно от различни видове брезенти, няма как да намерите кожени варианти. Тези защитни покривала действат като чадъри против градушка. Особено са полезни и при сняг, за да не се налага да чистите колата си от натрупалите се снежинки. Сваляте чохъла и сте готови за нови приключения на пътя.

Забравете и за времето, прекарано през няколко дни в автомивката, за да се опитате да изплакнете натрупалите се прах, мръсотия и изпражнения по колата си. Притежавайки удобно покривало, което може да защити всяка кола, дори джипове, вие ще се си решили проблема.

На пазара се предлагат различни видове платнища, изберете онзи, който най-много ще пасне на вашите нужди. Това е задължителна придобивка, в която да инвестирате, за да имате чист и незасегнат от атмосферните влияния автомобил.

Влияние от промяна на температурните условия

За да са издържливи на годишните температурни колебания, върху слънцезащитното покривало за коли се нанася полиуретаново или поливинилхлоридно покритие. Именно то увеличава здравината и дълготрайността на продукта. Те са достатъчно гъвкави и в същото време леки и плътни, като автомобилен брезент, за да не допуснат проникването на ултравиолетовите лъчи и повишаването на температурата вътре в колата.

Авто-аксесоарите осигуряват защита на превозното средство и от слънце, и от дъжд. Те дават достатъчно добро ниво на вентилация, за да се ограничи възможността от образуване на влага. Могат да се използват и за покриване на ремарке, което е на открит паркинг.

В големия град не всеки има лукса да съхранява автомобила си в гараж. Тогава тези покривала идват на помощ, за да го защитят от случващото се навън. 

Ако сте решили да закупите и Вие подобен цветен аксесоар за вашата марка кола, който ще я предпази от замърсяване, заповядайте в онлайн магазина 4sales.bg и направете най-добрия избор, защото ние Ви предлагаме:

Ако имате колебания относно това какво покривало за кола да си вземете, то ние с радост ще ви помогнем напълно комисионна;

Артикулите в сайта ни се характеризират с високо качество на изработката и достъпни цени, така че да не редуцирате бюджета си с големи суми;

Бърза заявка за поръчка на всеки наличен продукт без да споделяте чувствителни лични данни;

Получавате достъп до магазина дори и през таблет, смартфон и други мобилни устройства, позволяващи Ви да купувате по време на път;

Получавате достъп до изгодни лизингови схеми за закупуване на по-скъпи стоки, които не са на промоция;

Всички стоки са чисто нови и с гаранция от производителя, за да сте сигурни какво купувате;

15 дневен тестов период с право на връщане след доставка.

Виждате само малка част от списъка с изгодни предложения за слънцезащитни платна, така че заповядайте дори още сега и се възползвате! Очакваме Ви!

Популярни търсения: покривало за кола срещу градушка, покритие за кола против градушка.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл