Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Покривала за коли, джипове или мотори

Съдържа 12 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Особено в градски условия, често автомобилите стоят на открито паркирани пред блока, от което следва, че те постоянно са изложени на атмосферните влияние, оказващи негативен ефект върху боята и външността, като цяло, без значение какъв модел е колата. За да предпазим колата си от това въздействие ни е нужно специално покривало с различна дебелин...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Особено в градски условия, често автомобилите стоят на открито паркирани пред блока, от което следва, че те постоянно са изложени на атмосферните влияние, оказващи негативен ефект върху боята и външността, като цяло, без значение какъв модел е колата. За да предпазим колата си от това въздействие ни е нужно специално покривало с различна дебелина, широчина и дължина, или както някои го наричат чергило. Нека видим от какво са направени и тяхното предназначение.

Какво представляват покривалата за коли

Зимни покривала за кола

Това е специална тента, качествено изработена, обхващаща изцяло автомобила като чохъл, независимо от неговата височина, за да го защитава от хвърчащите камъчета и песачинки, действа и против слънце зимно и лятно време. Едно универсално покривало за кола, което може да се използва и за защита на мотоциклет или покриване на скутер, осигурява защита от дъжд, сняг и различните температурни промени, запазвайки покритието на боята здраво и невредимо. Защитното мото покривало не заема много място в багажника и Ви е винаги под ръка, ако паркирате на открито за професионален резултат.

Защитават външността на вашия “железен кон” от изхожданията на птиците, чието натрупване по повърхността на превозното средство оказва влияние върху лака и боята, нарушавайки целостта им. Тези аксесоари, които са анти замърсяване, се предлагат с различни размери и са достъпни както за джип и мотор, така и за лек автомобил 4х4 или пък комби, обхващайки цялото купе, таван, предно стъкло и прозорци, за да го предпазват ефективно. Шият се от отделни материали, но за тях ще стане дума сега.

От какви материали са направени

Покривала за автомобил

Както всички други продукти, така и тези платнища за кола се предлагат в отделни ценови диапазони и стойността им зависи от материала, от който са изработени. Те могат да бъдат еднослойни - един слой тъкан влиза в контакт с купето и околната среда. Това разбира се е най-евтиният и предпочитан вариант, но и не достатъчно ефективния. Едно покривало за кола е лесно сгъваемо.

Достъпно за покупка обаче е и многослоен вариант на покривало за кола, чийто дизайн прилича на “сандвич”. Горният слой на едно покривало за кола предпазва от агресивните външни въздействия и се характеризира с по-голяма твърдост. Долният е по-финия и щади покритието за кола от надрасквания при триене. От друга страна, материята на покривало за кола трябва да е дишаща, осигурявайки нужната вентилация, за да се избегне натрупването на влага под нея. Най-предпочитани тъкани са Тарпаулинът и Оксфорд.

Влияние от промяна на температурните условия

За да издържат на различните температурни колебания, върху слънцезащитно покривало за коли се нанася полиуретаново или поливинилхлоридно покритие, увеличаващо здравината на продукта и неговата дълготрайност. Те са достатъчно гъвкави и в същото време леки и плътни, като автомобилен брезент, за да предотвратят проникването на ултравиолетовите лъчи и повишаването на температурата вътре в купето.

Въпреки, че осигуряват достатъчно добро ниво на вентилация, с цел предотвратяване и задържане на влага, тези авто-аксесоари предпазват превозното средство и от слънце и дъжд, не позволявайки на водата да проникне до фината боя. Могат да се използват и за покриване на ремарке, което е на открит паркинг.

В случай, че сте решили да закупите и Вие подобен цветен аксесоар за вашата марка кола, който ще я предпази от замърсяване, ако тя не е паркирана в гараж, заповядайте в онлайн магазина 4sales.bg и направете най-добрия избор, защото:

  • Ако имате и най-малки колебания относно правилността на покупката на покривало за кола си ние задължително ще Ви помогнем напълно безплатно;

  • Нашите продукти в нашия сайт се характеризират с високо качество на изработката и достъпни цени;

  • Пазарувате изключително бързо и изгодно всеки наличен артикул, без дори да оставяте лични данни и да губите време в регистрации;

  • Получавате достъп до магазина дори и през таблет, смартфон и други мобилни устройства, позволяващи Ви да купувате по време на път;

  • Получавате достъп до изгодни лизингови схеми за закупуване на по-скъпи стоки, които не са на промоция;

  • Всички стоки са чисто нови и с гаранция от производителя;

  • 15 дневен тестов период с право на връщане след доставка.

Виждате само малка част от списъка с изгодни предложения, така че заповядайте дори още сега и се възползвате! Очакваме Ви!

Популярни търсения: покривало за кола срещу градушка, покритие за кола против градушка.

Още
Покривала за коли, джипове или мотори : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.