Покривала за коли, джипове или мотори

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 15,00 лв. - 150,00 лв.

12 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

12 резултата

Особено в градски условия, често автомобилите стоят на открито паркирани пред блока, от което следва, че те постоянно са изложени на атмосферните влияние, оказващи негативен ефект върху боята и външността, като цяло, без значение какъв модел е колата. За да предпазим колата си от това въздействие ни е нужно специално покривало с различна дебелина, широчина и дължина, или както някои го наричат чергило. Нека видим от какво са направени и тяхното предназначение.

Какво представляват покривалата за коли

Зимни покривала за кола

Това е специална тента, качествено изработена, обхващаща изцяло автомобила като чохъл, независимо от неговата височина, за да го защитава от хвърчащите камъчета и песачинки, действа и против слънце зимно и лятно време. Едно универсално покривало за кола, което може да се използва и за защита на мотоциклет или покриване на скутер, осигурява защита от дъжд, сняг и различните температурни промени, запазвайки покритието на боята здраво и невредимо. Защитното мото покривало не заема много място в багажника и Ви е винаги под ръка, ако паркирате на открито за професионален резултат.

Защитават външността на вашия “железен кон” от изхожданията на птиците, чието натрупване по повърхността на превозното средство оказва влияние върху лака и боята, нарушавайки целостта им. Тези аксесоари, които са анти замърсяване, се предлагат с различни размери и са достъпни както за джип и мотор, така и за лек автомобил 4х4 или пък комби, обхващайки цялото купе, таван, предно стъкло и прозорци, за да го предпазват ефективно. Шият се от отделни материали, но за тях ще стане дума сега.

От какви материали са направени

Покривала за автомобил

Както всички други продукти, така и тези платнища за кола се предлагат в отделни ценови диапазони и стойността им зависи от материала, от който са изработени. Те могат да бъдат еднослойни - един слой тъкан влиза в контакт с купето и околната среда. Това разбира се е най-евтиният и предпочитан вариант, но и не достатъчно ефективния. Едно покривало за кола е лесно сгъваемо.

Достъпно за покупка обаче е и многослоен вариант на покривало за кола, чийто дизайн прилича на “сандвич”. Горният слой на едно покривало за кола предпазва от агресивните външни въздействия и се характеризира с по-голяма твърдост. Долният е по-финия и щади покритието за кола от надрасквания при триене. От друга страна, материята на покривало за кола трябва да е дишаща, осигурявайки нужната вентилация, за да се избегне натрупването на влага под нея. Най-предпочитани тъкани са Тарпаулинът и Оксфорд.

Влияние от промяна на температурните условия

За да издържат на различните температурни колебания, върху слънцезащитно покривало за коли се нанася полиуретаново или поливинилхлоридно покритие, увеличаващо здравината на продукта и неговата дълготрайност. Те са достатъчно гъвкави и в същото време леки и плътни, като автомобилен брезент, за да предотвратят проникването на ултравиолетовите лъчи и повишаването на температурата вътре в купето.

Въпреки, че осигуряват достатъчно добро ниво на вентилация, с цел предотвратяване и задържане на влага, тези авто-аксесоари предпазват превозното средство и от слънце и дъжд, не позволявайки на водата да проникне до фината боя. Могат да се използват и за покриване на ремарке, което е на открит паркинг.

В случай, че сте решили да закупите и Вие подобен цветен аксесоар за вашата марка кола, който ще я предпази от замърсяване, ако тя не е паркирана в гараж, заповядайте в онлайн магазина 4sales.bg и направете най-добрия избор, защото:

  • Ако имате и най-малки колебания относно правилността на покупката на покривало за кола си ние задължително ще Ви помогнем напълно безплатно;

  • Нашите продукти в нашия сайт се характеризират с високо качество на изработката и достъпни цени;

  • Пазарувате изключително бързо и изгодно всеки наличен артикул, без дори да оставяте лични данни и да губите време в регистрации;

  • Получавате достъп до магазина дори и през таблет, смартфон и други мобилни устройства, позволяващи Ви да купувате по време на път;

  • Получавате достъп до изгодни лизингови схеми за закупуване на по-скъпи стоки, които не са на промоция;

  • Всички стоки са чисто нови и с гаранция от производителя;

  • 15 дневен тестов период с право на връщане след доставка.

Виждате само малка част от списъка с изгодни предложения, така че заповядайте дори още сега и се възползвате! Очакваме Ви!

Популярни търсения: покривало за кола срещу градушка, покритие за кола против градушка.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл