Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Покривала за коли, джипове или мотори

Съдържа 12 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Особено в градски условия, често автомобилите стоят на открито паркирани пред блока, от което следва, че те постоянно са изложени на атмосферните влияние, оказващи негативен ефект върху боята и външността, като цяло. За да предпазим колата си от това въздействие ни е нужно специално покривало. Нека видим от какво са направени и тяхното предназна...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Особено в градски условия, често автомобилите стоят на открито паркирани пред блока, от което следва, че те постоянно са изложени на атмосферните влияние, оказващи негативен ефект върху боята и външността, като цяло. За да предпазим колата си от това въздействие ни е нужно специално покривало. Нека видим от какво са направени и тяхното предназначение.

Какво представляват покривалата за коли

Това е специална тента, обхващаща изцяло автомобила за да го защитава от хвърчащите камъчета и песачинки. Осигурява защита от дъжд, сняг и различните температурни промени, запазвайки покритието на боята здраво и невредимо. Защитното покривало не заема много място в багажника и Ви е винаги под ръка ако паркирате на открито.

Защитават външността на “железният кон” от изхожданията на птиците, чието натрупване по повърхността на превозното средство оказва влияние върху лака и боята, нарушавайки целостта им. Тези аксесоари се предлагат с различни размери и са достъпни както за джип и мотор, така и за лек автомобил, обхващайки цялото купе за да го предпазват ефективно. Шият се от отделни материали, но за тях ще стане дума сега.

От какви материали са направени

Както всички други продукти, така и тези се предлагат в отделни ценови диапазони и стойността им зависи от материала, от който са изработени. Те могат да бъдат еднослойни - един слой тъкан влиза в контакт с купето и околната среда. Това разбира се е най-евтиният и предпочитан вариант, но и не достатъчно ефективния.

Достъпни са за покупка обаче и многослойни варианти, чийто дизайн прилича на “сандвич”. Горният слой предпазва от агресивните външни въздействия и се характеризира с по-голяма твърдост. Долният е по-финия и щади покритието от надрасквания при триене. От друга страна, материята трябва да е дишаща, осигурявайки нужната вентилация за да се избегне натрупването на влага под нея. Най-предпочитани тъкани са Тарпаулинът и Оксфорд.

Влияние от промяна на температурните условия

За да издържат на различните температурни колебания, върху защитните тенти за коли се нанася полиуретаново или поливинилхлоридно покритие, увеличаващо здравината на продукта и неговата дълготрайност. Те са достатъчно гъвкави и в същото време плътни, за да предотвратят проникването на ултравиолетовите лъчи и повишаването на температурата вътре в купето.

Въпреки, че осигуряват достатъчно добро ниво на вентилация, с цел предотвратяване и задържане на влага, тези авто-аксесоари предпазват превозното средство и от дъжда, не позволявайки на водата да проникне до фината боя.

В случай, че сте решили да закупите и Вие подобен авто аксесоар, заповядайте в онлайн магазина 4sales.bg и направете най-добрия избор, защото:

  • Ако имате и най-малки колебания относно правилността на покупката си ние задължително ще Ви помогнем напълно безплатно;

  • Нашите продукти се характеризират с високо качество на изработката и достъпни цени;

  • Пазарувате изключително бързо и изгодно, без дори да оставяте лични данни и да губите време в регистрации;

  • Получавате достъп до магазина дори и през таблет, смартфон и други мобилни устройства, позволяващи Ви да купувате по време на път;

  • Получавате достъп до изгодни лизингови схеми за закупуване на по-скъпи стоки;

  • Всички стоки са чисто нови и с гаранция от производителя;

  • 15 дневен тестов период с право на връщане.

Виждате само малка част от списъка с изгодни предложения, така че заповядайте дори още сега и се възползвате! Очакваме Ви!

Популярни търсения: покривало за кола срещу градушка, покритие за кола против градушка.

Още
Покривала за коли, джипове или мотори : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.