Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Компресори за кола

Съдържа 10 продукта.
 • -66%

  Универсален компресор за гуми на...

  0 Отзив(и)

  52,50 лв 153,00 лв
  Купи
 • -14%

  Високоскоростен компресор за помпане на...

  0 Отзив(и)

  Този компресор ще Ви очарова със своята мултифункционалност! В комплекта има включени три накрайника с различна големина. Благодарение на това не се налага да ограничавате приложението му само до

  31,96 лв 36,99 лв
  Купи
 • -8%

  Въздушен компресор и комплект инструменти...

  0 Отзив(и)

  Благодарение на този продукт можете да си осигурите едно прекрасно лято, не само откъм безпроблемно шофиране, но и водни забавления. Надуйте пояса, дюшека, топката или дори лодката.

  73,80 лв 80,00 лв
  Купи
 • -15%

  Въздушен компресор със скорост на помпане...

  0 Отзив(и)

  С включените в комплекта стилна чантичка за пренасяне и три разнообразни помпащи приставки, приложението на този компресор е буквално за всичко и за навсякъде!

  34,00 лв 40,00 лв
  Купи
 • -15%

  Компресор за въздух с метален корпус и 150...

  0 Отзив(и)

  За разлика от повечето компресори, които се използват основно за помпане на автомобилни и велосипедни гуми, този продукт не разполага с ограничения в употребата си.

  58,80 лв 69,00 лв
  Купи
 • -16%

  Компресор с 12-волтово зареждане от...

  0 Отзив(и)

  Независимо дали сте фенове на колоезденето или се придвижвате основно с автомобил, гумите са един от консумативите, на които се налага най-честа смяна. Ако гумите Ви спаднат обаче, вече можете да ги

  39,99 лв 47,79 лв
  Купи
 • Мини компресор за помпане на гуми с високо...

  0 Отзив(и)

  Този миниатюрен компресор компенсира с мощност и високо налягане. С него можете да напомпате и най-омекналите гуми на автомобила или велосипеда си. Но защо да се ограничавате?

  35,00 лв
  Купи
 • -14%

  Мощен компресор за въздух със спираловиден...

  1 Отзив(и)

  Този продукт блести с едно качество – устойчивост на материалите. За разлика от повечето компресори с прави маркучи, производителите са създали този със спираловидна форма по две причини – защита от

  59,00 лв 69,00 лв
  Купи
 • -10%

  Преносим, мощен и компактен компресор за...

  0 Отзив(и)

  По-бърз и по-мощен компресор за помпане на гуми от ново поколение, благодарение на двата цилиндъра – пълно надуване на гумата до 20 минути.

  88,00 лв 98,00 лв
  Купи
 • -35%

  Автомобилна портативна въздушна помпа с...

  0 Отзив(и)

  Автомобилна портативна въздушна помпа с безжичен цифров дисплей. Модел C1399, автоматична  с предварително задаване на налягането.

  49,72 лв 76,33 лв
  Купи

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какво трябва да знаем за компресорите за гуми

Компресорите за въздух се използват за помпане на гуми на леки коли, джипове, камиони, бусове, велосипеди, матраци, възглавници, къмпинг оборудване, гумени лодки, пояси, футболни топки и много други. Те са лесни за пренасяне. Корпусите им са метални. Компресорите за гуми се изработват от качествени ...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какво трябва да знаем за компресорите за гуми

Компресорите за въздух се използват за помпане на гуми на леки коли, джипове, камиони, бусове, велосипеди, матраци, възглавници, къмпинг оборудване, гумени лодки, пояси, футболни топки и много други. Те са лесни за пренасяне. Корпусите им са метални. Компресорите за гуми се изработват от качествени и устойчиви материали. Снабдени са с прави или спираловидни маркучи, които са изработени от здрав гумен материал Тези със спираловидната форма са защитени от пречупване при навиване, като осигуряват по-плавно преминаване на въздуха. Захранващият кабел на компресорите е достатъчно дълъг, за да се работи лесно с тях.. Към компресорите за въздух винаги  има манометри, служещи за измерване на налягането. Някои модели, предлагани във онлайн магазина 4sales.bg, имат функция за автоматично измерване на необходимото налягане. Може да задавате стойност, с помощта на специални бутони.

Видове захранвания

Въздушните компресори могат да се зареждат, като се свържат към запалката на колата при напрежение от 12 волта. Накрайникът за токоподаване е пригоден да черпи енергия от автомобила. Така компресорът ще Ви е под ръка при непредвидени ситуации, без да се налага да търсите електричество. Другият вариант на захранване е с помощта на вграден адаптер, работещ свързан с електрическата мрежа с 220 волта. Преносимият, мощен и компактен компресор за помпане на гуми с двоен цилиндър е ограничен до захранване DC (DC12V10A). Забранено е да се използва при захранващо напрежение AC220V за битови нужди.

За колко минути се надува една гума (пълно надуване)

Помпането с компресор за гуми отнема много малко време. Няма две мнения по въпроса, че компресорите са удобни и лесни за употреба. Скоростта им на помпане е повече от впечатляваща. Предлаганите модели в нашия онлайн магазин са на достъпни цени. Те  работят при дебит на въздуха:

 • 20 литра в минута;

 • 26 литра в минута;

 • 30 литра в минута;

 • 60 литра в минута. 

И при налаягане от:

 • 6 бара;

 • 10 бара;

 • 17 бара.

Как се борави с тях

Включете компресора към електрическата мрежа или към запалката на автомобила. След което го свържете с гумата или това, което желаете да напомните. Включете компреса и действайте, като следите за необходимото налягане. При достигане на нужното ниво, изключете и преустановете работа. Благодарение на манометъра, може да следите с голяма прецизност налягането. Има възможност и за автоматично измерване. Според характеристиките на това, което желаете да напомпате,  може да задавате стойност, чрез двата бутона. След достигането ѝ, уредът автоматично прекратява работа. Като не е нужно да проследявате стойностите или да контролирате ръчно.

Популярни търсения: авто, мини компресор за въздух 220v ac и 12v dc, 12v цена, електрическа помпа за автомобилни гуми, малък, компресорна помпа, електрическа.
Още
Компресори за кола : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
 • Вчера го получих и днес го пробвах - напомпва 1,5 атмосфери за половин минута. Наистна впечатляващо, при положение, че със стария ми компресор това става за 25 минути. Мога да го препоръчам на всеки - работи отлично и бързо, не е много шумен, стои стабилно на земята, без да се играе като пералня Перла при центрофугиране :), кабелът е дълъг, а това, че има допълнителен маркуч за въдух, го прави още по-удобен. Минус, доколкото изобщо може да се смята за такъв, е чантичката за съхранение, която е в комплекта - слаба изработка, веднага се прокъса на едно място, защото е недостатъчно голяма за всички принадлежности (трудно се събират). Но все пак компресорът е важен, чантичката - може и без нея.
  Всички отзиви (4)
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.