Компресори за кола

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 25,00 лв. - 153,00 лв.

8 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

8 резултата

Какво трябва да знаем за компресорите за гуми?

Компресорите за въздух се използват за помпане на гуми на различна марка леки коли, джипове, камиони, бусове, велосипеди, матраци, възглавници, къмпинг оборудване, гумени лодки, пояси, футболни топки и много други. Те са лесни за пренасяне. Корпусите им са метални. Компресорите за гуми се изработват от качествени и устойчиви материали. Снабдени са с прави или спираловидни маркучи, които са изработени от здрав гумен материал Тези със спираловидната форма са защитени от пречупване при навиване, като осигуряват по-плавно преминаване на въздуха. Захранващият кабел на компресорите е достатъчно дълъг, за да се работи лесно с тях.. Към компресорите за въздух винаги  има манометри, служещи за измерване на налягането. Някои модели с бутален и ротор механизъм, предлагани във онлайн магазина 4sales.bg, имат функция за автоматично измерване на необходимото налягане. Може да задавате стойност, с помощта на специални бутони.

Видове захранвания

Компресори за въздух за кола

Въздушните компресори могат да се зареждат, като се свържат към запалката на колата при напрежение от 12 волта. Накрайникът за токоподаване на едно устройство, независимо от неговия производител, е пригоден да черпи енергия от автомобила. Така компресорът ще Ви е под ръка при непредвидени ситуации, без да се налага да търсите електричество, вашият акумулатор е достатъчен. Другият вариант на захранване на добър компресор, който може и да е ротационен, е с помощта на вграден адаптер, работещ свързан с електрическата мрежа с 220 волта. Преносимият, мощен и компактен компресор за помпане на гуми с двоен цилиндър е ограничен до захранване DC (DC12V10A). Забранено е да се използва при захранващо напрежение AC220V за битови нужди.

За колко минути се надува една гума (пълно надуване)?

Помпането с компресор за гуми отнема много малко време. Няма две мнения по въпроса, че компресорите с бутало са удобен и лесен за употреба аксесоар. Скоростта им на помпане е повече от впечатляваща. Предлаганите модели акумулаторен компресор в нашия онлайн магазин са евтин вариант с гаранция. Те  работят при дебит на въздуха:

  • 20 литра в минута;

  • 26 литра в минута;

  • 30 литра в минута;

  • 60 литра в минута. 

И при налаягане от:

  • 6 бара;

  • 10 бара;

  • 17 бара.

Как се борави с тях?

Компресорчета за помпане на гуми

Включете вашия механичен компресор към електрическата мрежа или към запалката на автомобила. След което го свържете с гумата или това, което желаете да напомните. Включете компреса, който предлага висока мощност, и действайте, като следите за необходимото налягане. При достигане на нужното ниво, изключете и преустановете работа. Благодарение на манометъра, може да следите с голяма прецизност налягането. Има възможност и за автоматично измерване. Според характеристиките на това, което желаете да напомпате,  може да задавате стойност, чрез двата бутона. След достигането ѝ, този нов уред автоматично прекратява работа. Като не е нужно да проследявате стойностите или да контролирате ръчно.

Популярни търсения: авто, мини компресор за въздух 220v ac и 12v dc, 12v цена, електрическа помпа за автомобилни гуми, малък, компресорна помпа, електрическа.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл