Четци на карти

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 11,00 лв. - 37,00 лв.

3 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

3 резултата

Бързото копиране, пренасяне и използване на цифровите данни вече е факт. За целта са необходими четците на карти. Какво представляват и кога се използват? Защо да се доверите на онлайн магазин 4sales?

Какво е четец на карти памет

Идва от английското Card Reader и представлява правоъгълен пластмасов корпус с множество слотове, позволяващи поставяне на различни по формат карти за копиране, четене и обработване на информация. Тези аксесоари осигуряват връзката между компютъра и записаните в чипа данни. Картите памет са често срещани в различни електронни джаджи, като смартфони, таблети, цифрови фотоапарати и камери.

В зависимост от Карт Рийдъра и наличните в него слотове, той може да чете данните от различни по формат видове карти памет: CompactFlash (CF), Secure Digital (SD) или MultiMediaCard (MMC), MicroSD, TF и други.

С какви устройства е съвместим

Четците представляват многофункционални устройства, правещи директна връзка с настолен компютър или лаптоп посредством УСБ-кабел. По този начин, бързо и лесно получавате достъп до записаната върху картата памет информация, която да редактирате, добавяте, триете, копирате, прехвърляте, запазвате.

Какви са отделните предлагани във 4sales видове

В раздела на онлайн магазина ще откриете предимно външни четци на данни и СИМ информация, които се свързват към компютъра или лаптопа посредством USB порт. На външен вид приличат на флашка, но с добавени слотове за различните формати.

Достъпен е и външен адаптер, позволяващ от порт TYPE-C да се получат пълноценни портове, като USB 3.0, слотове за форматите TF и SD. Този адаптер е съвместим с телефони, таблети, лаптопи, компютри.

Съществуват и четци, които са предназначени за директно вграждане в кутията на настолния компютър. Те са във формат 3,5 инча и са съвместими с предвидения в съвременните PC корпуси слот.

Някои модели четци поддържат и възможност за поставяне на SIM карта за достъп до записаните в нея данни и тяхното архивиране, копиране, изтриване и обработване.

Как да направите правилен избора

Важно при подбора на правилното устройство е да съобразите:

  • поддържаните формати – определете формата на използваната от вас памет и дали тя се поддържа от закупения четец;

  • скорост за трансфер – от това зависи колко бързо данните ще се прехвърлят от едно място на друго. Повечето устройства поддържат скорост 480 Mbps, а по-скъпите – 500 Mbps и повече;

  • допълнителни функции – съвместимост с определена OS, наличие на допълнителни преходници за различни портове, адаптер, позволяващ работа с повече портове.

Защо да купите от 4sales

Стоките в раздела са доставени директно от Китай и се отличават с високото си качество, евтини цени и продължителна гаранция. Ние сме сред пионерите в България, предлагащи нови китайски стоки, голямо разнообразие от видове и безплатно клиентско консултиране. При нужда от помощ и съдействие в пазаруването, потърсете ни.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл