Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Четци на карти

Съдържа 3 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Бързото копиране, пренасяне и използване на цифровите данни вече е факт. За целта са необходими четците на карти. Какво представляват и кога се използват? Защо да се доверите на онлайн магазин 4sales?

Какво е четец на карти памет

Идва от английското Card Reader и представлява правоъгълен пластмасов корпус с множество слотове, позволяващи поста...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Бързото копиране, пренасяне и използване на цифровите данни вече е факт. За целта са необходими четците на карти. Какво представляват и кога се използват? Защо да се доверите на онлайн магазин 4sales?

Какво е четец на карти памет

Идва от английското Card Reader и представлява правоъгълен пластмасов корпус с множество слотове, позволяващи поставяне на различни по формат карти за копиране, четене и обработване на информация. Тези аксесоари осигуряват връзката между компютъра и записаните в чипа данни. Картите памет са често срещани в различни електронни джаджи, като смартфони, таблети, цифрови фотоапарати и камери.

В зависимост от Карт Рийдъра и наличните в него слотове, той може да чете данните от различни по формат видове карти памет: CompactFlash (CF), Secure Digital (SD) или MultiMediaCard (MMC), MicroSD, TF и други.

С какви устройства е съвместим

Четците представляват многофункционални устройства, правещи директна връзка с настолен компютър или лаптоп посредством УСБ-кабел. По този начин, бързо и лесно получавате достъп до записаната върху картата памет информация, която да редактирате, добавяте, триете, копирате, прехвърляте, запазвате.

Какви са отделните предлагани във 4sales видове

В раздела на онлайн магазина ще откриете предимно външни четци на данни и СИМ информация, които се свързват към компютъра или лаптопа посредством USB порт. На външен вид приличат на флашка, но с добавени слотове за различните формати.

Достъпен е и външен адаптер, позволяващ от порт TYPE-C да се получат пълноценни портове, като USB 3.0, слотове за форматите TF и SD. Този адаптер е съвместим с телефони, таблети, лаптопи, компютри.

Съществуват и четци, които са предназначени за директно вграждане в кутията на настолния компютър. Те са във формат 3,5 инча и са съвместими с предвидения в съвременните PC корпуси слот.

Някои модели четци поддържат и възможност за поставяне на SIM карта за достъп до записаните в нея данни и тяхното архивиране, копиране, изтриване и обработване.

Как да направите правилен избора

Важно при подбора на правилното устройство е да съобразите:

  • поддържаните формати – определете формата на използваната от вас памет и дали тя се поддържа от закупения четец;

  • скорост за трансфер – от това зависи колко бързо данните ще се прехвърлят от едно място на друго. Повечето устройства поддържат скорост 480 Mbps, а по-скъпите – 500 Mbps и повече;

  • допълнителни функции – съвместимост с определена OS, наличие на допълнителни преходници за различни портове, адаптер, позволяващ работа с повече портове.

Защо да купите от 4sales

Стоките в раздела са доставени директно от Китай и се отличават с високото си качество, евтини цени и продължителна гаранция. Ние сме сред пионерите в България, предлагащи нови китайски стоки, голямо разнообразие от видове и безплатно клиентско консултиране. При нужда от помощ и съдействие в пазаруването, потърсете ни.

Още
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.