Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Удобен четец за устройства с USB-портове SD и micro SD карти CA96

22,00 лв

Удобен четец за устройства с USB-портове SD и micro SD карти CA96 #01451

Особености

Омръзнало ви е да носите всякви кабели със себе си, когато трябва да прехвърлите данни от телефона на вашия компютър? Нямате необходимия четец на карти? Спестете си нерви и време с това малко бижу – 3 в 1 кардрийдър, който включва най-широко употребяваните формати – USB 2.0 и 3.1, micro USB, SD и micro SD (TF).

Компактен дизайн, напомнящ на обикновена флашка, този мултифункционален четец  може да превхвърля информация между вашия смартфон и лаптоп, без нуждата от допълнителни кабели. Изработен е от високачествен полимер и алумиениева сплав и разполага с мини LED дисплей, който ви показва активния в момента порт.

Без необходимостта от драйвери или приложения,  просто го включвате и може да прехвърляте информация бързо и ефикасно. Освен два типа С, характерни за всички модерни смартфони, разполагате и с класически USB 2.0 изход, който успешно ще ви свърже с настолен или мобилен компютър. А ако все пак имате нужда от класически четец – разполагате с два слота за SD и TF карти, още едно допълнително удобство, ако батерията на телефона се е изтощила, а трябва да свалите снимки или документи.

По отношение на софтуерната съвместимост, също няма да имате проблеми. Устройството е разпознато от всички версии на Windows от XP до последния засега Win10, работи под  MAC OS, а също и със софтуера на по-малко популярни машини като HUAWEIP9, VIVO X5, Le MAX и др. Може да бъде използвано и с таблети и електронни книгочетци. Скоростта на обмен на данни е 5 Gbps.

Технически параметри

  • Модел: T-663 - 3 в 1 кардрийдър
  • Поддържа: мобилни телефони, таблети, e-book, настолни и портативни компютри и всички устройства с изброените портове за връзка;
  • Съвместими операционни системи: Windows XP до Win 10, MAC OS;
  • Материал:  алуминиева сплав и полимер;
  • Размер:  70/20/8 мм;
  • Тегло:  17 гр.

В пакета

  • 1 брой кардрийдър.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.