Домашни парочистачки

Категории Категории
Всичко за дома(1540)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 10,00 лв. - 440,00 лв.

9 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

9 резултата

Какво представляват парочистачките

Парочистачките са електрически уреди, които използват пара с високо налягане за почистване на гладки и равни повърхности и подове. Някои от тях прилагат и вакуум, като функционират и като прахосмукачки. Те са ефективен начин за дълбока дезинфекция, благодарение на високите градуси на парата. По този начин успяват да убият до над 90% от микробите и вредните микроорганизми.

Тези уреди се превръщат в изключително популярен метод за употреба в дома, защото са не само ефективни, но и са изцяло екологичен метод срещу всеки различен вид бактерия. Повърхностите остават сухи веднага след професионална употреба на това устройство, въпреки че подът преди секунди е бил мокър, а този метод е щадящ за тях, тъй като не се изисква употребата на препарат.

Как се чисти с тях

Използването им е много лесно, просто добавяте вода в контейнера, която с мощен нагревател се загрява до висок градус създавайки пара. Вие можете да регулирате силата ѝ, в зависимост от приложението. Повечето продукти са в комплект с разнообразни приставки за достигане на труднодостъпни места и ъгли. Те са компактни, а някои притежават чупещо рамо за достигане под мебелите и за качествено отстраняване на мръсотия от килим.

Различните модели използват както микрофибърни кърпи, които задържат мръсотията и се перат лесно, така и четки за упорити зацапвания или ъгли. Микрофибърът е материя, която не задържа излишна влага, ефективно обира и най-дребните частици прах и позволява многократна употреба и пране в пералнята на всяка къща.

Не се изисква никаква специална поддръжка на тази удобна джаджа, след употреба водата се изхвърля.
Какви видове ще откриете в магазина на 4sales
4sales предлага различни видове парочистачки за дома от различна марка на страхотни цени. Можете да избирате между базови модели и такива с повече екстри онлайн. Тук ще намерите модели с подробна характеристика:

  •         Ръчни;

  •         Преносими стиймъри за гладене;

  •         Вакуумни;

  •         Тип „Стийм моп“ за безупречен подов блясък;

  •         Комбинирани с множество накрайници.

Подходящи ли са за прозорци

Почистващите уреди с аксесоар са подходящи за всякакви гладки повърхности, включително и прозорци. Могат да се използват като средство както за вътрешно, така и външно чистене на стъклата. Тази машина намира приложения и при почистване на стъклата на автомобила – за перфектен двустранен блясък.

Освен за прозорците можете да ги използвате за подове от ламинат, естествен паркет и теракота. Подходящи за дезинфекция на фаянса в нова баня, замърсени фуги, душ кабината или ваната. Спокойно можете да ги ползвате и в кухнята за премахване на петна от термо плота или плота за готвене и фурната. Намират приложение за освежаване на завесите и текстилните и алуминиеви щори вкъщи. Подходящи са и за бързо, вертикално гладене на дрехи, тъй като са с голяма мощност.

Разгледайте онлайн предложенията ни и изберете функционален, съвременен уред на топ цена.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл