Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Парочистачки за дома

Съдържа 12 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какво представляват парочистачките

Парочистачките са електрически уреди, които използват пара с високо налягане за почистване на гладки и равни повърхности и подове. Някои от тях прилагат и вакуум, като функционират и като прахосмукачки. Те са ефективен начин за дълбока дезинфекция, благодарение на високите градуси на парата. По този начин успя...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какво представляват парочистачките

Парочистачките са електрически уреди, които използват пара с високо налягане за почистване на гладки и равни повърхности и подове. Някои от тях прилагат и вакуум, като функционират и като прахосмукачки. Те са ефективен начин за дълбока дезинфекция, благодарение на високите градуси на парата. По този начин успяват да убият до над 90% от микробите и вредните микроорганизми.

Тези уреди се превръщат в изключително популярен метод за употреба в дома, защото са не само ефективни, но и са изцяло екологичен метод срещу всеки различен вид бактерия. Повърхностите остават сухи веднага след професионална употреба на това устройство, въпреки че подът преди секунди е бил мокър, а този метод е щадящ за тях, тъй като не се изисква употребата на препарат.

Как се чисти с тях

Използването им е много лесно, просто добавяте вода в контейнера, която с мощен нагревател се загрява до висок градус създавайки пара. Вие можете да регулирате силата ѝ, в зависимост от приложението. Повечето продукти са в комплект с разнообразни приставки за достигане на труднодостъпни места и ъгли. Те са компактни, а някои притежават чупещо рамо за достигане под мебелите и за качествено отстраняване на мръсотия от килим.

Различните модели използват както микрофибърни кърпи, които задържат мръсотията и се перат лесно, така и четки за упорити зацапвания или ъгли. Микрофибърът е материя, която не задържа излишна влага, ефективно обира и най-дребните частици прах и позволява многократна употреба и пране в пералнята на всяка къща.

Не се изисква никаква специална поддръжка на тази удобна джаджа, след употреба водата се изхвърля.
Какви видове ще откриете в магазина на 4sales
4sales предлага различни видове парочистачки за дома от различна марка на страхотни цени. Можете да избирате между базови модели и такива с повече екстри онлайн. Тук ще намерите модели с подробна характеристика:

  •         Ръчни;

  •         Преносими стиймъри за гладене;

  •         Вакуумни;

  •         Тип „Стийм моп“ за безупречен подов блясък;

  •         Комбинирани с множество накрайници.

Подходящи ли са за прозорци

Почистващите уреди с аксесоар са подходящи за всякакви гладки повърхности, включително и прозорци. Могат да се използват като средство както за вътрешно, така и външно чистене на стъклата. Тази машина намира приложения и при почистване на стъклата на автомобила – за перфектен двустранен блясък.

Освен за прозорците можете да ги използвате за подове от ламинат, естествен паркет и теракота. Подходящи за дезинфекция на фаянса в нова баня, замърсени фуги, душ кабината или ваната. Спокойно можете да ги ползвате и в кухнята за премахване на петна от термо плота или плота за готвене и фурната. Намират приложение за освежаване на завесите и текстилните и алуминиеви щори вкъщи. Подходящи са и за бързо, вертикално гладене на дрехи, тъй като са с голяма мощност.

Разгледайте онлайн предложенията ни и изберете функционален, съвременен уред на топ цена.

Още
Парочистачки за дома : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.