ФМ Радиоприемници

Категории Категории
Home(9574)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 16,00 лв. - 93,00 лв.

11 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

11 резултата

Когато музиката провокира страхотни чувства във вас и е източник на красиви емоции, възможността да я носите навсякъде със себе си е от съществено значение. Нашата гама от портативни фм радиа ще ви даде абсолютната свобода да слушате най-различни ритми навсякъде, където пожелаете.

Изберете своя модел от предложените от нас радиоприемници и се забавлявайте навсякъде с тях. Това е страхотното на този тип малки фм уреди – че можете да ги носите във вашия хол, спалня, та дори са подходящи и за кухня. Изследвайте света с любимите си мелодии, избирайки колонки от нашия онлайн магазин 4sales.bg.

Какво представляват преносимите фм радиа?

Транзистор радиото е малък преносим радиоприемник, който използва транзисторна схема. FM, което означава честотна модулация, има по-добро качество на звука поради по-високата честотна лента. Освен това начинът, по който аудиото е кодирано за FM, го прави по-малко чувствително към смущения от електрическа активност от бури или електрически устройства, отколкото AM.

Преносимите фм радиа могат да се захранват от основен адаптер (USB кабел) или допълнителна батерия. Благодарение на висококачествените им батерии, ще можете да слушате в движение или в уюта на вашия дом. Много от нашите предложения могат да издържат до над 20 часа при пълно зареждане, което ви позволява да стигнете толкова далеч, колкото ви отвеждат вашите приключения. Нашите евтини фм високоговорители, които могат да влязат и в ролята на радиочасовници, отговарят на вашия начин на живот.

За къде са подходящи тези мини фм радиа?

Те са подходящи както за външна, така и за вътрешна употреба. При нас можете да откриете тонколони, които са по-скоро домашни, тъй като са с по-големи габарити и постоянното им местене би ви било по-трудно. Други Bluetooth модели пък предлагат безпроблемна употреба във всяка среда. Пръските от басейна или неочакван лек дъжд няма им навредят, тъй като са водоустойчиви. Също така и липсата на ток няма да им попречи да ви радват с часове музика.

Какви функции имат тези fm апарати?

С преносимите фм радиа можете да слушате разнообразна гама от страхотно съдържание със звук с цифрово качество. Много нови модели апарати могат да се похвалят и с доста полезни функции, като часовник, възможност за възпроизвеждане на MP3, тъй като имат вход за флашка, LED фенер, ясни цифрови дисплеи за по-лесен контрол и т.н. Преносимите радиа са изключително функционални устройства за забавление. Ако пък с музиката ви ще попречите на ползотворната работа на хората около вас, то можете да използвате с устройството слушалки.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл