Нежни сребърни колиета

2 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

2 резултата

Вашата дамска тоалетка говори много за вашия вкус, така че я обогатете с впечатляващи комплекти. Вашето облекло не е завършено, без да имате на разположение някое прекрасно бижу. Направете впечатление, подбирайки нежни или по-масивни аксесоари за врата си. 

Мислите, че облеклото ви е твърде семпло? Разнообразете го със сребърно колие. То ще допринесе с блясъка си към вашия стил. Нашият онлайн магазин 4sales разполага с широка гама от предложения за жени, с които можете да се сдобиете изключително бързо – само с няколко клика. А цените им са повече от добри.

За какви визии са подходящи сребърните колиета?

Обширната гама от предлаганите от нас комплекти ви позволява да оформите с лекота различни визии. Бъдете готови за няколко допълнителни комплимента, докато носите тези спиращи дъха аксесоари или докато позирате за снимка. Можете незабавно да оживите едноцветна светлосиня рокля с колие с висулка.

Добавянето на огърлица към блуза с изрязано V-образно деколте ще издължи шията ви. Внесете малко джаз в малката си черна рокля с масивна сребърна верижка. Сребърното колие ще завърши официалния ви външен вид за офиса. Преобразете за миг всеки външен вид с аксесоар, задължително допълнение към колекцията бижута на всяко момиче.

Какъв тип сребро трябва да купите?

На пазара има много разновидности на метала, като стерлингово, чисто и сребърна пластина са най-познатите и използвани видове. 

  • Стерлингово сребро – Стерлинговото сребро е сплав, съставена от 92,5% сребро и 7,5% от някои други метали, обикновено мед или никел. Тези метали носят здравина, издръжливост и допълнителен блясък;

  • Чисто сребро – Чистото сребро трябва да има отличителен белег, който да го идентифицира като такъв. Има няколко варианта на отличителен знак. Може да видите 999 щампован върху артикула. Другият % се състои от леки микроелементи, които не са със значително количество. Финото е подходящо за бижута като обеци и висулки, а не за предмети, които ще бъдат изложени на грубо износване;

  • Сребърна пластина – По същество това е тънък слой сребро, покрито върху друг неблагороден метал, обикновено мед. Спрямо другите видове този е най-евтин и с времето покритието може да се обезцвети и отлепи.

Как да изберете правилното колие за вас?

Среброто е свързано с лукса и богатството от векове. Не напразно използваме израза „сребърна лъжица“. Затова избирайте своите бижута или тези, предназначени за подарък за мама, рожден ден или Свети Валентин… мъдро.

  • Научете повече за метала. Бижута се предлагат в много различни разновидности и е важно да знаете малко за материала, който купувате.

  • Изберете си дизайн. Верижките от всякакъв вид се предлагат в много различни дизайни. Нежните са чудесни за малки висулки за влюбени двойки и ежедневно облекло, докато по-дебелите верижки предполагат по-драматична визия.

  • Изберете си дължина. Предлагат се дълги и къси сребърни колиета, с или без камъни, като всяко предлага различен стил. Някои с по-голяма дължина могат да бъдат удвоени или утроени, за да създадат многослойност, докато по-късите държат висулките близо до сърцето ви.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл