Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Уред за лесно обуване и събуване на чорапи TV1182

16,00 лв

Уред за лесно обуване и събуване на чорапи TV1182 #10452

ОПИСАНИЕ:

Изпитвате ли затруднения, когато обувате и събувате чорапите си? Този уред ви гарантира бързото и лесното събуване и обуване на чорапи. Изключително лесен е за използване – просто поставете чорапа и плъзнете крака си в него. Събуването също се случва само с няколко стъпки. Уредът е страхотен за хора, които са с ограничена подвижност или бременни жени.

ОСОБЕНОСТИ:

Уредът може да се използва с всички видове чорапи – спортни, ежедневни, компресивни чорапи и др. Продуктът ще бъде от полза на възрастни хора или такива, които имат ограничения в подвижността, така че да не могат да се наведат и да обуят чорапите си. Подходящ е и за онези, които страдат от проблеми с гърба или по-сериозни наранявания. Уредът ще улесни задачата да обуете чорапите си. Улеснете процеса, за да не се нараните. 

За бременните жени едно елементарно движение като това да обуят чорапите си, може да се превърне в невъзможна задача. А често никой не е наоколо, за да им помогне. В този случай този уред е незаменим. Той ще им помогне те да възвърнат поне малко своята независимост. 

Подобно обуването на чорапите, тяхното събуване също може да е труден момент. Уредът ще ви помогне и ту. С помощта на държача закрепете чорапа, плъзнете крака си назад и сте готови. Държачът също може да ви помогне да обуете обувките си.

Продуктът е подходящ още за хора с проблеми в коленете, артрит, болки в кръста, проблеми с теглото. Както и за онези, които се възстановяват от сериозна медицинска интервенция. Предимството на уреда е, че няма нужда да се навеждате. Вече няма да правите ненужни усилия. Можете да го използвате само с една ръка – идеален помощник за ежедневието. Облекчете гърба и останалите мускули.

Независимо дали вашата подвижност е ограничена от възраст, бременност или заболяване, този уред ще ви помогне бързо и лесно да обувате и събувате своите чорапи, без да се налага да се навеждате. Инвестирайте в удобството си. Уредът би бил страхотен практичен подарък за всеки, който има проблем със своята мобилност.

Уредът ще ви помогне отново да почувствате, че сте независими и че можете сами да се грижите за себе си. Върнете своята увереност, избирайки качествен продукт, който ще ви бъде пръв помощник в тежката задача да обуете или събуете своите чорапи.

ДИЗАЙН:

Продуктът е с компактен дизайн. Не заема излишно място и лесно можете да го поберете в багажа си за път. Изработен е от висококачествена пластмаса, така че да ви бъде верен помощник дълго време. 

Уредът е снабден с основа, която не се плъзга, за да се предотврати нежелано и потенциално подхлъзване. 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Материал – пластмаса;
  • Цвят – син;
  • Марка – Sock Slider.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

  • Уред за лесно обуване на чорапи.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.