Прахосмукачки робот

Категории Категории
Всичко за дома(1646)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 31,00 лв. - 158,00 лв.

15 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

15 резултата

Праха се носи във въздуха постоянно и когато извършите почистване на определена повърхност, след няколко минути се забелязва ново запрашаване, което е неизбежно. За да намалите този ефект и да направите средата в дома си по-здравословна, без допълнителни усилия, Вие се нуждаете от нашите прахосмукачки робот, които са вид автоматичен уред. Какви са техните особености и какво е необходимо да знаете преди да направите своя добър избор? Нека видим!

Какво представляват прахосмукачките роботи

Те обикновено са с кръгли корпуси, а в долната си част имат две въртящи се в срещуположни посоки четки. Тези устройства още са оборудвани с програма и с различни сензори за изграждане на карта на помещението, за предотвратяване на удар в препятствие, или на падане по стълбите например, както и за определяне на границите на движението около всеки предмет. Във вътрешността на корпуса на подобен уред има предвиден резервоар за събиране на замърсяванията, както и допълнителен филтър за прах.

Какво трябва да знаем преди да купим

Какво трябва да знаем преди да купим

Прахосмукачките роботи са смарт-устройства за почистване на домашен под с автономен начин на работа, които тепърва постепенно навлизат в домовете на хората. Те имат определени специфики, на които е важно всеки нов купувач при своя избор да обърне внимание:

  • Максимална площ за почистване  - това е площта, която този електроуред може да изчисти с едно зареждане на батерията. Това време обаче в характеристиките не винаги се посочва, така че според мненията на експертите, трябва да имате предвид, че за 1 час работа ще бъдат почистени около 100 кв.м. площ;

  • Смукателната мощ е от значение. Колкото по-голяма е тя, толкова по-чисто ще бъде в дома Ви и прахосмукачката робот ще е по-скъпа. От 15 до 20W са ниския клас, от 30 до 35W са средния и от 90 до 120W са високия клас;

  • Обем на прахоуловителя - той трябва да е достатъчен за един цикъл на почистване. Например, 0,3 л. контейнер прахоуловител е достатъчен за помещения до 50 кв.м. За по-големи помещения се препоръчва 0,5 до 1 л.

Какви модели ще намерите в сайта

В онлайн магазин №1 за китайски стоки в България 4sales.bg ще откриете множество различни модели миещи и почистващи прахосмукачки робот с моп, такива за килими и обикновени за гладки повърхности, като плочки, ламинат, дюшеме и т.н, както и такива с различна скорост и мощност. Разглеждайки набързо цените ще установите, че те са изключително евтини. Ако обаче въпреки това бюджетът Ви е по-малък, можете да се възползвате и от опцията за изплащане с различни изгодни лизингови планове.

Колко време се зареждат

Прахосмукачките робот са оборудвани с батерия, която подлежи на периодично зареждане, така че джаджата да може да върши предназначението си. Времето за зареждане зависи от капацитета на батерията и то нараства пропорционално с неговото увеличение. Тоест, колкото капацитета на акумулатора е по-голям, толкова по-дълго време ще се зарежда. Продължителността на този електрически заряд също зависи и от модела, но ориентировъчното време за пълно възстановяване е около 3 до 5 часа за 1,5 до 2 часа работа. Заложете на удобството, за да не се спъвате постоянно в някой кабел.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл