Лампи против комари

Категории Категории
Уреди против насекоми(38)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 7,00 лв. - 98,00 лв.

20 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

20 резултата

През лятото досадните хвърчащи във въздуха различни насекоми стават доста активни, причинявайки определен дискомфорт на хората. Днес има доста решения против тези миниатюрни досадници и едни от тях са UV ЛЕД лампите против комари. Какъв е принципът им на действие и от какви вредители могат да Ви предпазват?

Как действат лампите против комари

В голяма част от случаите, включително и предлаганите в онлайн магазин 4sales.bg, LED лампи против комари излъчват слаба ултравиолетова светлина със синкаво сияние, привличаща различните хвърчащи кръвосмучещи вредители. Около този излъчвател има метална скара, по която тече напрежение с висок волтаж. След като кръвосмучещите насекоми бъдат привлечени от светлината, те се докосват до металната скара и мигновено се унищожават. Тази скара е надеждно защитена срещу случайно докосване до нея и не се запушва след време.

Подобни уреди за борба с вредителите, като лампите против комари, са напълно безвредни за човека и домашните любимци. Могат да се използват на открито или на закрито и светлинното им сияние е доста слабо, но силно привличащо хвърчащите досадници.

За какви други насекоми са подходящи

Освен срещу комари, специалните УВ лампи ефективно се използват и за предпазване от мухи и пеперуди. Ултравиолетовата светлина им действа привличащо и те се насочват именно към нея, когато е тъмно. Може да се каже, че подобни решения са ефективни срещу всички дребни хвърчащи досадници, познати ни в ежедневието, като отделните мушички, пеперуди и всички привличани от светлината кръвосмучещи насекоми. Подобни уреди са напълно безшумни и изключително дискретни, което ги прави подходящи за употреба във всяко от помещенията на дома.

Какви модели има

В продуктовата гама на онлайн магазин 4sales Ви очаква разнообразие от: 

  • Соларни лампи против комари - притежават вградена акумулаторна батерия, която през деня се зарежда от слънцето, посредством комплектния соларен панел, а през нощта автоматично включва светлината и тя започва да действа;

  • Модели на батерии за 12V - изключително удобни за употреба на места с липса на електрозахранване - на палатка, на открито, в планината, в парка, в колата и т.н;

  • Продукти, захранващи се от ел. мрежата на 220V - подходящи са за употреба на места с битово електрозахранване и могат да се използват в различните помещения на дома.

За да сте уверени в покупката на качествени и дълготрайни уреди за борба с кръвосмучещите насекоми, заповядайте във 4sales.bg. Тук Ви очакват всеки от описаните продукти на отлични цени, а при необходимост от професионално мнение, свържете се с наш сътрудник.

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл