Безжични слушалки

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 18,00 лв. - 73,00 лв.

83 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

83 резултата

Отминаха времената, когато кабелите на слушалките постоянно се оплитаха и създаваха дискомфорт при слушане на любимата музика. Съвременната Bluetooth технология, за безжична комуникация с малък обсег, напълно елиминира този проблем. Сега ще видим, какви модели се предлагат в онлайн магазин 4sales.bg и как бързо и лесно да ги свързваме.

Какви безжични слушалки може да купите от 4sales

Слушалки с блутут за телефон

Основно, в раздела на сайта ще откриете слушалки без кабел, които обхващат цялата ушна мида и са свързани помежду си чрез пластмасова пристягаща дъга. Те притежават допълнителен уплътнител, който изолира външния шум и многократно подобрява качеството на басовото звучене.

Вторият тип са моделите, които се поставят вътре в ушния канал и са значително по-миниатюрни от своите колеги. Поради малките си размери, те често са наричани “тапи”, които за изолиране на външните шумове, използват специални силиконови уплътнители. В същото време, те са дискретни, леки и почти не се виждат от околните.

Как се свързват безжичните слушалки

Безжични слушалки цени

Когато се налага извършване на безкабелна свързаност, чрез технологията блутут, това обикновено се нарича сдвояване. В голяма част от случаите, сдвояването се извършва с телефон или таблет, работещи под Android или iOS. Стъпките за правилно сдвояване както при едната платформа, така и при другата, стандартно изглежда така:

  • От меню “Настройки” изберете раздел “Bluetooth” или “Свързване”;

  • Пуснете търсене на близки до Вас безжични устройства;

  • Когато в списъка се появи желаното име, натиснете върху него;

  • След няколко секунди, би следвало двете устройства да се сдвоят.

Как работят

Ако слушалките с кабели се захранваха директно от конектора на източника на звука, то безжичните решения изискват собствено захранване. При тапите се налага употребата на батерия във всяко от двете устройства за лявото и дясното ухо. При големите външни модели, акумулаторът е един, който е с по-голям капацитет. Обхватът на връзката е около 10 метра, което е напълно достатъчно за комфортна употреба. Освен слушане на музика, можете да провеждате и телефонни разговори, поради вградения микрофон.

Как се зареждат

В комплекта на всеки от двата вида пристига специално зарядно и свързващ кабел, позволяващ зареждането на акумулатора. Безжичните слушалки тип тапи притежават специална кутийка, в която има вградена мощна батерия и нейният заряд позволява многократното презареждане на вградените им батерии. Тази кутия може да се ползва и за пауърбанк. При откритите модели, батерията е вградена и се включва директно към зарядното. Зареждането трае около 1 час и може да става и от USB порта на компютъра. За да си поръчате евтини и висококачествени безжични слушалки на достъпни цени, заповядайте в онлайн магазин 4sales.bg.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл