Таблети на промоция

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 125,00 лв. - 355,00 лв.

3 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

3 резултата

Таблети на промоция

Как да купите намален таблет, който напълно да удовлетвори всичките ви потребности? На какво трябва да обърнете внимание и какво можете да пожертвате? Първото, което трябва да се гледа при избор на промоционално устройство в нашия каталог е диагонала му. Това е основната визуална разлика между артикулите в този клас, обявени на разпродажба. Най-разпространеният продукт на намалена цена е 7 инчов, който е компактен и може да се носи навсякъде. По-подходящи за работа са таблетите с 8, 9 и 10 инча. Ако не смятате да го носите постоянно със себе си, изберете по-големите модели с възможност за мобилен интернет.

Отделете внимание на процесора

Дори и най-слабия едноядрен или двуядрен процесор е напълно достатъчен са гледане на видео или за сърфиране. Най-добре е да избягвате покупка на устройство, дори и да е на разпродажба, ако процесорът е до 1 гигахерц, защото ще работи много бавно. Четириядреният процесор ще обезпечи по-голям комфорт при работа, ще позволи гледането на филми в максимално разширение и участието в игри със средни графични параметри. Точно намалените таблетите с 4-ядрен процесор са идеална покупка, която можете да направите на разпродажба.

Памет

Препоръчително е обемът на оперативната памет да не е по-малък от 1 GB. Вградената памет за качествена работа на приложенията трябва да е минимум 8 GB.
Дори и техническите параметри да са по-ниски, компромисът си струва, в зависимост от това за какво ще използвате таблета. Възможността да се спестят 100 и повече лева е наистина добра оферта, която онлайн магазин 4sales.bg ви отправя. На сайта на магазина можете да откриете сезонни и празнични промоции, ежедневни отстъпи и тематични разпродажби. Ниските цени ще ви помогнат да зарадвате себе си и близките си с нова функционална джаджа.

Защо да се доверите на 4sales.bg

• Разполагаме с различни модели на промоция;
• Предлагаме гаранционно и извънгаранционно обслужване;
• Цените ни са без конкуренция;
• 12 години опит на пазара;
• Разрешаваме проблеми и възникнали въпроси;
• Лоялни сме към клиентите;
• Бърза доставка;
• Компетентна помощ при избор на продукт.

Купете на промоция от 4sales.bg вашето ново електронно устройство. В тази категория предлагаме различни по дизайн, функционалност и технически характеристики модели на много добра цена. Ако имате препоръки по отношение на работата ни, ще се радваме да ги споделите. Така ще можем да подобрим обслужването, съобразно вашите изисквания.

Популярни търсения: таблет на промоция, промо таблети.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл