Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Таблети на промоция

Съдържа 3 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Таблети на промоция

Как да купите намален таблет, който напълно да удовлетвори всичките ви потребности? На какво трябва да обърнете внимание и какво можете да пожертвате? Първото, което трябва да се гледа при избор на промоционално устройство в нашия каталог е диагонала му. Това е основната визуална разлика между артикулите в този клас, обявени...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Таблети на промоция

Как да купите намален таблет, който напълно да удовлетвори всичките ви потребности? На какво трябва да обърнете внимание и какво можете да пожертвате? Първото, което трябва да се гледа при избор на промоционално устройство в нашия каталог е диагонала му. Това е основната визуална разлика между артикулите в този клас, обявени на разпродажба. Най-разпространеният продукт на намалена цена е 7 инчов, който е компактен и може да се носи навсякъде. По-подходящи за работа са таблетите с 8, 9 и 10 инча. Ако не смятате да го носите постоянно със себе си, изберете по-големите модели с възможност за мобилен интернет.

Отделете внимание на процесора

Дори и най-слабия едноядрен или двуядрен процесор е напълно достатъчен са гледане на видео или за сърфиране. Най-добре е да избягвате покупка на устройство, дори и да е на разпродажба, ако процесорът е до 1 гигахерц, защото ще работи много бавно. Четириядреният процесор ще обезпечи по-голям комфорт при работа, ще позволи гледането на филми в максимално разширение и участието в игри със средни графични параметри. Точно намалените таблетите с 4-ядрен процесор са идеална покупка, която можете да направите на разпродажба.

Памет

Препоръчително е обемът на оперативната памет да не е по-малък от 1 GB. Вградената памет за качествена работа на приложенията трябва да е минимум 8 GB.
Дори и техническите параметри да са по-ниски, компромисът си струва, в зависимост от това за какво ще използвате таблета. Възможността да се спестят 100 и повече лева е наистина добра оферта, която онлайн магазин 4sales.bg ви отправя. На сайта на магазина можете да откриете сезонни и празнични промоции, ежедневни отстъпи и тематични разпродажби. Ниските цени ще ви помогнат да зарадвате себе си и близките си с нова функционална джаджа.

Защо да се доверите на 4sales.bg

• Разполагаме с различни модели на промоция;
• Предлагаме гаранционно и извънгаранционно обслужване;
• Цените ни са без конкуренция;
• 12 години опит на пазара;
• Разрешаваме проблеми и възникнали въпроси;
• Лоялни сме към клиентите;
• Бърза доставка;
• Компетентна помощ при избор на продукт.

Купете на промоция от 4sales.bg вашето ново електронно устройство. В тази категория предлагаме различни по дизайн, функционалност и технически характеристики модели на много добра цена. Ако имате препоръки по отношение на работата ни, ще се радваме да ги споделите. Така ще можем да подобрим обслужването, съобразно вашите изисквания.

Популярни търсения: таблет на промоция, промо таблети.

Още
Таблети на промоция : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.