Масажори за врат и масажни яки

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 19,00 лв. - 436,00 лв.

23 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

23 резултата

В съвременния свят, доста често се срещат болки в областта на врата и раменете, особено при работещите с компютър хора, които дълго време седят в неподвижна поза. Нека видим какво е решението на проблема и причинителите му.

Как помагат масажорите за врат?

Масажни яки за врат

Тези устройства, чрез специални нежни вибрации или въртящи се сфери, стимулират кръвопотока в проблемната област, като така я затоплят и намаляват окислението на млечната киселина в мускулите. Това намалява болките и подобрява кръвообръщението. Още повече, че подобни уреди увеличават обмяната на веществата и ги насищат с кислород. Те също премахват хроничните схващания в дадената зона и подобряват самочувствието.

Предотвратява се отокът на тъканите и се отстранява лимфния застой. Премахва стреса и намалява главоболието. Получава се релакс-ефект и умората изчезва. Това всъщност е много малък списък от предимствата на масажорите, но ще спрем дотук, за да разгледаме другият важен въпрос.

Основни причинители на болка и схващания в областта на врата

Масажори за врата

Причинителите за неприятните усещания могат да са много, но най-честите са при остеохондроза, разтягане, напрежение в мускулите. Те обикновено се дължат на продължителната поза на едно място и се проявяват при хората, гледащи дълги часове телевизия или работещите на компютър. Тоест при липса на периодично раздвижване на мускулите.

Отделно, неприятните болезнени усещания могат да са предизвикани и от наследствени предразположения, различни травми, заболяване на вътрешните органи, изкривявания и т.н. Неудобната поза по време на сън или некачествения матрак, също са доста чести причини за сутрешно неразположение и болезнени схващания.

Защо да купим такъв продукт?

Съществуват няколко причини в полза на покупката на масажор и сега ще ги изброим накратко. Ако и вие сте в редиците на хората с подобни проблеми е препоръчително да се възползвате от този уред. Той си заслужава в името на по-добрия живот и самочувствие. Ето ги и тях:

  • Уредът ще Ви е подръка всеки път, когато пожелаете;

  • Само след около 5 минути Вие вече ще усетите отпускане в съответната зона;

  • Няма да се налага да плащате за масажист;

  • Подходящ е за използване на гърба, корема, ръцете, краката;

  • Нежен е и приятен за употреба, а резултатът несравнимо облекчаващ;

  • Можете да го носите навсякъде с вас, защото не заема много място.

Разгледахме само малка част от причините да притежавате подобна джаджа. Ако сте решили да закупите такъв продукт, заповядайте в онлайн магазин 4sales. Тук ще откриете разнообразие от евтини и качествени модели с гаранция на достъпни цени. Ако разнообразието Ви обърква и не успявате да вземете решение за избор, свържете се с наш консултант, който ще обсъди с вас от какво се нуждаете и ще препоръча точен продукт. Заповядайте, очакваме Ви!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл