Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Масажори и масажни яки за врат

Съдържа 22 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

В съвременния свят, доста често се срещат болки в областта на врата и раменете, особено при работещите с компютър хора, които дълго време седят в неподвижна поза. Нека видим какво е решението на проблема и причинителите му.

Как помагат масажорите за врат?

Масажни яки за врат

Тези устройства, чрез специални нежни вибрации или въртящи се сфери, стимулират кръво...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

В съвременния свят, доста често се срещат болки в областта на врата и раменете, особено при работещите с компютър хора, които дълго време седят в неподвижна поза. Нека видим какво е решението на проблема и причинителите му.

Как помагат масажорите за врат?

Масажни яки за врат

Тези устройства, чрез специални нежни вибрации или въртящи се сфери, стимулират кръвопотока в проблемната област, като така я затоплят и намаляват окислението на млечната киселина в мускулите. Това намалява болките и подобрява кръвообръщението. Още повече, че подобни уреди увеличават обмяната на веществата и ги насищат с кислород. Те също премахват хроничните схващания в дадената зона и подобряват самочувствието.

Предотвратява се отокът на тъканите и се отстранява лимфния застой. Премахва стреса и намалява главоболието. Получава се релакс-ефект и умората изчезва. Това всъщност е много малък списък от предимствата на масажорите, но ще спрем дотук, за да разгледаме другият важен въпрос.

Основни причинители на болка и схващания в областта на врата

Масажори за врата

Причинителите за неприятните усещания могат да са много, но най-честите са при остеохондроза, разтягане, напрежение в мускулите. Те обикновено се дължат на продължителната поза на едно място и се проявяват при хората, гледащи дълги часове телевизия или работещите на компютър. Тоест при липса на периодично раздвижване на мускулите.

Отделно, неприятните болезнени усещания могат да са предизвикани и от наследствени предразположения, различни травми, заболяване на вътрешните органи, изкривявания и т.н. Неудобната поза по време на сън или некачествения матрак, също са доста чести причини за сутрешно неразположение и болезнени схващания.

Защо да купим такъв продукт?

Съществуват няколко причини в полза на покупката на масажор и сега ще ги изброим накратко. Ако и вие сте в редиците на хората с подобни проблеми е препоръчително да се възползвате от този уред. Той си заслужава в името на по-добрия живот и самочувствие. Ето ги и тях:

  • Уредът ще Ви е подръка всеки път, когато пожелаете;

  • Само след около 5 минути Вие вече ще усетите отпускане в съответната зона;

  • Няма да се налага да плащате за масажист;

  • Подходящ е за използване на гърба, корема, ръцете, краката;

  • Нежен е и приятен за употреба, а резултатът несравнимо облекчаващ;

  • Можете да го носите навсякъде с вас, защото не заема много място.

Разгледахме само малка част от причините да притежавате подобна джаджа. Ако сте решили да закупите такъв продукт, заповядайте в онлайн магазин 4sales. Тук ще откриете разнообразие от евтини и качествени модели с гаранция на достъпни цени. Ако разнообразието Ви обърква и не успявате да вземете решение за избор, свържете се с наш консултант, който ще обсъди с вас от какво се нуждаете и ще препоръча точен продукт. Заповядайте, очакваме Ви!

Още
Масажори и масажни яки за врат : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.