Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Шиацу масажна седалка TV109

430,00 лв

Купи на кредит

Шиацу масажна седалка TV109 #01895

Универсална масажна седалка

Седалката за шиацу масаж е портативна и може да бъде поставена навсякъде. Тя е подходяща както за автомобила, така и за домашно използване. Има лека структура, която позволява да я пренасяте лесно. Може да бъде поставена на дивана, креслото или на работния стол в офиса.
Позволява управление на наклона на наглавника, за постигане на още по-прецизно разтриване на различните зони на врата. Комбинираната технология включва вибрация и специални програми за разтриване на гърба и врата.
Тапицерията е изработена от дишащ, еластичен пълнеж и полиестерна мрежа. Това осигурява добро проветрение на вътрешността, а самата тапицерия не запарва кожата. Еластичният пълнеж поема тежестта на тялото, като приема неговата форма. Така поддържа стойката в правилно положение, без да натоварва излишно долната част на кръста.
Програмите се управляват лесно от дистанционното. То позволява регулиране на силата, скоростта и вибрирането, според личните Ви усещания.

Шиацу функция и вибрация

Иновативната технология комбинира два различни типа масаж, за постигане на максимална релаксация и здравословен ефект. Масажиращите накрайници разположени по протежение на облегалката следват важните точки на гърба, за да укажат натиск на точното място. За разлика от ефекта при стандартното разположение, тук се постига балансирано разпределение на натиска.
Микрокомпютърните програми са специално проектирани, така че да предлагат максимално реалистично усещане. Чрез притискане, потупване и движение по вертикалната ос, масажиращите накрайници облекчават всички зони на гърба. Тези разположени на наглавника пък, извършват кръгови движения, в две противоположни посоки.
Ще откриете и вибрираща опция, като не само въздейства облекчаващо на мускулите, а указва благоприятно влияние на вътрешните органи.

Специални масажни глави

Главите, както на наглавника, така и на облегалката имат специална форма. Тези предназначени за врата са обли, с различен размер. При въртене се постигна разнообразен и балансиран натиск, без прекомерно притискане, което често предизвиква неприятни усещания.
Тези разположени по протежение на облегалката имат форма на човешко стъпало. Формата им е вдъхновена от традиционния китайски метод за „тъпчене с крака“, при който масажиста указва леко, но разнообразно пристискане. Всеки накрайник има 6 активни точни на натиск. Допълнително, в горната и долната част са добавени и две обли глави за разтриване на областите около лопатките и долните кръстни прешлени.

Технически характеристики[WU1]

 • Размер: 91 х 42 х 38 см;
 • Материал: Полиестер;
 • Загряваща функция : Да;
 • Електрическо захранване: 110-220 V;
 • Мощност: 75 W.

Какво ще получите

 • Шиацу масажна седалка;
 • Техническо ръководство;
 • Гаранция за 12 месеца.
Да облекчим болките в гърба
Как да изберете масажор за тяло
2021-06-17

Много ми харесва , и е евтин

  2020-09-08

  Ниската цена и добрите условия

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.