Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

LED ленти

Съдържа 36 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

LED светодиодните ленти в последните години придобиха огромна популярност и се използват в различни области. Къде точно и какви са предлаганите видове, както и предимствата да пазарувате от 4sales.bg ще разберем сега.

Приложение на LED лентите


Състоящи се от множество подредени един до друг светодиоди, многоцветните RGB ленти се срещат в интер...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

LED светодиодните ленти в последните години придобиха огромна популярност и се използват в различни области. Къде точно и какви са предлаганите видове, както и предимствата да пазарувате от 4sales.bg ще разберем сега.

Приложение на LED лентите


Състоящи се от множество подредени един до друг светодиоди, многоцветните RGB ленти се срещат в интериорните проекти, мебелите, техниката и на много още други места. Те всъщност играят ролята на допълнително ефектно скрито осветление в окачените тавани, зад телевизора или спалнята. Имат способността да светят в различни цветове и да се управляват чрез дистанционно управление. Често дори се срещат и в купето на колите, осветявайки определени части от него с приятно синкаво сияние.

Използват се и когато е нужно да се подчертае някакъв обект в тъмното, така че той да е видим за околните хора. Често намират приложение и когато трябва да се изобрази кратък надпис върху голяма стена. Изобщо, навсякъде, където искате да постигнете светлинен многоцветен ефект, тези решения ще са прекрасна алтернатива за вас.

Какви видове светодиодно осветление ще видите в сайта

  • Съществуват няколко разновидности:
  • стандартни - за интериорни решения със самозалепваща се основа, подходяща за равна и гладка повърхност;
  • без залепване - предназначени за поставяне в специални ниши или чрез закрепване със скоби;
  • влагозащитени - могат да се използват в помещения с повишена влажност, като банята или кухнята например. Те имат определена степен на IP влагозащита;
  • херметични - намират приложение директно във водата, като басейни или декоративни шадравани. Те са подходящи за употреба дори и навън, тъй като ще са устойчиви на различните атмосферни влияния.


Захранват се на 220V променливо напрежение, но не са големи консуматори, което не налага употребата на специално сечение на проводниците или ел. инсталацията да отговаря на определени изисквания.

Защо да купите от 4sales


Защото сме от дълги години на онлайн пазара и имаме изградена мрежа от дистрибутори, доставящи ни качествени продукти на изгодни цени. Също така, с течение на времето придобихме специфични знания от областта, които ни помагат да бъдем подготвени за отправяните към нас въпроси с адекватни отговори.
Поради гъвкавостта в обработката на заявките, Вие буквално за дни получавате поръчката си с възможност за преглед и тест преди да я платите. Още повече, че всяка от стоките я притежаваме на склад и не е необходимо да чакате допълнително нейното пристигане от друга държава. Доверете ни се и със сигурност ще ни посетите отново!

Още
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.