LED ленти

35 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

35 резултата

ЛЕД светодиодните ленти в последните години придобиха огромна популярност и се използват в различни области. Къде точно и какви са предлаганите led видове, както и предимствата да пазарувате от 4sales.bg ще разберем сега.

Приложение на LED лентите

Състоящи се от множество подредени един до друг мощни светодиоди, многоцветните сетове ргб ленти се срещат в интериорните проекти за стая, мебелите (дори за бюро), техниката (дори екрана на вашия компютър) и на много още други места. Тези led ленти могат да са с дължина дори от 5 метра. Лед лентата е супер тънка.

Те всъщност играят ролята на допълнително ефектно скрито комплект осветление на батерия в окачените тавани, зад телевизора или спалнята, подходящи са още за автомобил. Имат способността да светят в различни цветове и да се управляват чрез дистанционно управление с контролер от 10 метра до 15 метра. Могат да варират на дължина. Често led ленти дори се срещат и в купето на колите, осветявайки определени части от него с приятно синкаво сияние или пък цветна светлина от няколко волта.

Led ленти се използват и когато е нужно да се подчертае някакъв обект в тъмното, така че той да е видим за околните хора. Често намират приложение и когато трябва да се изобрази кратък надпис върху голяма стена или над легло. Изобщо, навсякъде, където искате да постигнете евтин светлинен многоцветен ефект, тези диод решения ще са прекрасна алтернатива за вас и икономичен вариант – те са с бързо захранване и лесен домашен монтаж.

Какви видове светодиодно осветление ще видите в сайта

  • Съществуват няколко разновидности led лампи:

  • стандартни - за интериорни решения със самозалепваща се гумирана основа, подходяща за равна и гладка повърхност, захранващи се с usb кабел, а някои дори с възможност за управление с мощен модел контролер;

  • без залепване - предназначени за поставяне и декорация в специални ниши с ъглова позиция или чрез закрепване със скоби;

  • влагозащитени - могат да се използват в и с повишена влажност като аксесоар, като банята или кухненския интериор или пък хол например. Те имат определена степен на IP влагозащита;

  • херметични - намират приложение директно във водата, като басейни или декоративни шадравани. Те са подходящи за употреба дори и навън, тъй като ще са водоустойчиви и устойчиви на различните атмосферни влияния.


Тези led ленти за ярка светлина и различен цветен нюанс са с мощност от 220V променливо напрежение, но не са големи консуматори, което не налага употребата на специално сечение на проводниците или ел. инсталацията да отговаря на определени изисквания.

Защо да купите от 4sales

Защото сме от дълги години на онлайн пазара и имаме изградена мрежа от дистрибутори, доставящи ни качествени led продукти, които са често на промоция, на ниски цени. Също така, с течение на времето придобихме специфични знания от областта, които ни помагат да бъдем подготвени за отправяните към нас въпроси с адекватни отговори за всяко устройство.
Поради гъвкавостта в обработката на заявките, Вие буквално за дни получавате поръчката си с възможност за преглед и тест преди да я платите. Още повече, че всяка от стоките, характеризираща се с високо качество и мощност, я притежаваме на склад и не е необходимо да чакате допълнително нейното пристигане в нашия магазин от друга държава. Доверете ни се и със сигурност ще ни посетите отново!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл