Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Люлеещи кончета за яздене

Съдържа 14 продукта.
 • Плюшено конче за яздене 2 в 1 с люлка и...

  0 Отзив(и)

  Ето я и по- добрата версия на дървените кончета от нашето детство! Любимата играчка издава звуци, които са същите като на конче, а и мърда опашка! Хоп и в галоп! Натиснете бутона и ушичките на

  119,00 лв
  Купи
 • Плюшен тигър за яздене с музика и движения...

  0 Отзив(и)

  Люлеещите се кончета вече имат нови измерения – тигърчета! Ако Вашето дете обича дивите животни, това би го направило изключително щастливо! Ще си има един верен другар във всички игри.

  81,80 лв
  Купи
 • Детско слонче за яздене 2 в 1

  0 Отзив(и)

  Страхотното слонче за яздене е вече на българския пазар! Изработено е от изключително висококачествени материали, които гарантират неговата здравина, а детето Ви ще бъде възхитено от неговия дизайн!

  91,50 лв
  Купи
 • Кола за яздене с малки размери, музика и...

  0 Отзив(и)

  Малка и компактна кола за яздене. Изключителен подарък за Вашето дете, който ще му донесе само приятни емоции. Колата за яздене е с приятен дизайн, харесващ се от всяко малко съкровище. 

  96,99 лв
  Купи
 • Детски плюшен еднорог за яздене 2 в 1

  0 Отзив(и)

  Нестандартен подарък за сладури! Цветен, плюшен и любим, с тези три думи можем да опишем нашето еднорогче. Страхотна играчка, която ще зарадва всяко дете!

  81,80 лв
  Купи
 • Детска плюшена панда за яздене 2 в 1

  0 Отзив(и)

  Всички имат кончета, защо да не бъдете различни!? Вече има начин и той е на един клик разстояние.  Най- новият хит на пазара е вече тук – панда за яздене. Направете детето Ви щастливо с неповторимата

  81,80 лв
  Купи
 • Детско плюшено жирафче за яздене 2 в 1

  0 Отзив(и)

  Всички имат кончета, защо да не бъдете различни!? Какво по- забавно и нестандартно от плюшено жирафче за яздене. Очаровайте Вашето дете с един наистина уникален подарък!  

  81,80 лв
  Купи
 • Детско лъвче за яздене 2 в 1

  0 Отзив(и)

  Всички имат кончета, защо да не бъдете различни! Най- новият хит на пазара е вече тук – лъвче за яздене. Направете детето Ви щастливо с неповторимата играчка от нашия онлайн магазин. Истински и верен

  81,80 лв
  Купи
 • Детско мече за яздене 2 в 1

  0 Отзив(и)

  Любимото мече вече не е само за гушкане, а можете да го яздите като конче! Страхотно, нали? Всяко дете обича плюшени играчки, а когато може да прави повече неща с тях – по-добре за него. Вашият мъник

  81,80 лв
  Купи
 • Кола за яздене и бутане с музикален панел...

  0 Отзив(и)

  Малка и компактна кола за яздене и бутане! Страхотен детски дизайн, който ще спечели всеки. Изключително компактна и цветна! Тук я намирате на най- добра цена и с най- добро качество. 

  63,50 лв
  Купи
 • Конче за деца с истински механични...

  0 Отзив(и)

  Подобреното старо люлеещо се конче. Механичното ходещо конче, което може да ходи без електричество и е безкрайно забавление за децата. 

  280,60 лв
  Купи
 • Кола за избутване Mercedes GL63 с...

  0 Отзив(и)

  Колата за избутване е направена от висококачествени материали, а при нас я намирате и на най- добра цена. Разходките вече ще се превърнат в по- голямо удоволствие за Вас и Вашето дете. Изключително

  115,99 лв
  Купи
 • Кола с педали Smart DOLU в различни цветове

  0 Отзив(и)

  Кола с педали Smart  DOLU подходяща за деца над 3 години. Интересен и цветен дизайн с очички, огледала с надписи на състезателен автомобил. Предлага се в няколко различни цвята – син, черен, червен.

  89,90 лв
  Купи
 • Колело за бебета и деца до 3 години без...

  0 Отзив(и)

  Бебешкото плъзгащо се колело Luddy е истинско изкушение за самостоятелно придвижване на малчуганите.

  95,00 лв
  Купи

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Люлеещите се играчки и тези за яздене стимулират координацията при децата. Развиват опорно-двигателната система, тези в музикални варианти – слуха. А и забавляват децата – кончета, мечета, лъвчета, та дори камион, количка и влакче – кое дете не би се зарадвало на такъв качествен подарък?

Какво представляват този тип играчки

Важно е да отбележи...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Люлеещите се играчки и тези за яздене стимулират координацията при децата. Развиват опорно-двигателната система, тези в музикални варианти – слуха. А и забавляват децата – кончета, мечета, лъвчета, та дори камион, количка и влакче – кое дете не би се зарадвало на такъв качествен подарък?

Какво представляват този тип играчки

Важно е да отбележим, че цените на този тип играчки са достъпни за всяко семейство, което иска да зарадва децата си. Няма да сбъркате, ако ги купите на детето си, когато все още е бебе. Играчките за яздене могат да бъдат тип люлка или такива, които не се люлеят. И двата вида развиват у децата способност да подскачат и да пазят равновесие. Някои модели са снабдени с дръжка за бутане от родител и това ги прави безопасни, също така са без мотор. Играчките за яздене се използват само и единствено върху равна повърхност. Лесни са за употреба. Имат удобни облегалки. Някои играчки за яздене са тип 2 в 1, което ще рече, че има вариант да се използват с колелца и люлка или  само като люлка. Има и такива за яздене и бутане. Обичайно дизайнът им е забавен и цветен. Люлеещите играчки и тези за яздене са компактни и без проблем може да ги вземете с вас в парка или на детската площадка. Играчките за яздене и тези с възможност за люлеене, в зависимост от модела и размерите си, са подходящи за деца над 2-годишна възраст и с тегло до 20 килограма. Има и издържащи тегло до 30 килограма.

С какво впечатляват децата

Най-интересни и привлекателни за малките деца са моделите, приличащи на животно:

 • мелодии;

 • звукови ефекти;

 • музикални табла. 

Тези, които са под формата на плюшени животинки, издават съответните звуци. Особено забавни са тези, чиито ушички или опашки мърдат при натискане на гумен бутон. Някои модели играчки имат мигащи светлинки, които ще събудят голямо любопитство  у малкия човек.

Какви видове ще намерите

В нашия онлайн магазин 4sales.bg ще откриете богато разнообразие от играчки за яздене . При това на промоция и на достъпни цени, отговарящи на всеки бюджет. Предлагаме два типично детски дизайна на играчките за яздене - плюшени и под формата на коли с лесен контрол. Като от последните се предлага и модел за бутане. Плюшените играчки представляват симпатични животинки. Те се предлагат във вариант с и без колело, като цената е различна, в зависимост от избора. Сред плюшените играчки за яздене  може да срещнете симпатично лъвче, шарен еднорог, сладко жирафче, забавно слонче, любимото мече, тигърче, екзотична панда и конче-вихрогонче, чиито ушички и опашка се мърдат. Някои от играчките издават звуци. Екипът на 4sales.bg е помислил и за малките шофьори. Те могат да избират между четири компактни модела коли. Една от колите е изработена по оригиналния дизайн на модел на Мерцедес. Как да не зарадвате децата, при наличието на такива разнообразни модели?

Още
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.