Люлеещи кончета за яздене

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 63,00 лв. - 119,00 лв.

12 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

12 резултата

Люлеещите се играчки и тези за яздене стимулират координацията при децата. Развиват опорно-двигателната система, тези в музикални варианти – слуха. А и забавляват децата – кончета, мечета, лъвчета, та дори камион, количка и влакче – кое дете не би се зарадвало на такъв качествен подарък?

Какво представляват този тип играчки

Важно е да отбележим, че цените на този тип играчки са достъпни за всяко семейство, което иска да зарадва децата си. Няма да сбъркате, ако ги купите на детето си, когато все още е бебе. Играчките за яздене могат да бъдат тип люлка или такива, които не се люлеят. И двата вида развиват у децата способност да подскачат и да пазят равновесие. Някои модели са снабдени с дръжка за бутане от родител и това ги прави безопасни, също така са без мотор. Играчките за яздене се използват само и единствено върху равна повърхност. Лесни са за употреба. Имат удобни облегалки. Някои играчки за яздене са тип 2 в 1, което ще рече, че има вариант да се използват с колелца и люлка или  само като люлка. Има и такива за яздене и бутане. Обичайно дизайнът им е забавен и цветен. Люлеещите играчки и тези за яздене са компактни и без проблем може да ги вземете с вас в парка или на детската площадка. Играчките за яздене и тези с възможност за люлеене, в зависимост от модела и размерите си, са подходящи за деца над 2-годишна възраст и с тегло до 20 килограма. Има и издържащи тегло до 30 килограма.

С какво впечатляват децата

Най-интересни и привлекателни за малките деца са моделите, приличащи на животно:

  • мелодии;

  • звукови ефекти;

  • музикални табла. 

Тези, които са под формата на плюшени животинки, издават съответните звуци. Особено забавни са тези, чиито ушички или опашки мърдат при натискане на гумен бутон. Някои модели играчки имат мигащи светлинки, които ще събудят голямо любопитство  у малкия човек.

Какви видове ще намерите

В нашия онлайн магазин 4sales.bg ще откриете богато разнообразие от играчки за яздене . При това на промоция и на достъпни цени, отговарящи на всеки бюджет. Предлагаме два типично детски дизайна на играчките за яздене - плюшени и под формата на коли с лесен контрол. Като от последните се предлага и модел за бутане. Плюшените играчки представляват симпатични животинки. Те се предлагат във вариант с и без колело, като цената е различна, в зависимост от избора. Сред плюшените играчки за яздене  може да срещнете симпатично лъвче, шарен еднорог, сладко жирафче, забавно слонче, любимото мече, тигърче, екзотична панда и конче-вихрогонче, чиито ушички и опашка се мърдат. Някои от играчките издават звуци. Екипът на 4sales.bg е помислил и за малките шофьори. Те могат да избират между четири компактни модела коли. Една от колите е изработена по оригиналния дизайн на модел на Мерцедес. Как да не зарадвате децата, при наличието на такива разнообразни модели?

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл