LED фарове за колела

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 9,00 лв. - 13,00 лв.

1 резултат

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

Защо е важно да имаме лед фар за нашия велосипед


За да се наслаждавате на колоезденето е добре преди това да сте помислили и за безопасността на пътя. Фаровете за велосипедите могат да се причислят към едни от най-необходимите вело аксесоари. Използвайки колелото като транспортно средство в уличното движение е повече от важно то да бъде оборудвано с всички необходими светлини. LED лампите, захранвани с батерии са изключително икономични. За да подсигури безопасността си, велосипедистът е длъжен да спазва правилата за движение по пътищата. А заедно с това – да притежава и нужната екипировка. Неоспорим факт е, че притежателите на фарове и стопове за велосипед, носещи светлоотразителна жилетка, са далеч по-защитени от останалите. Особено в тъмните часове на денонощието, светлините са най-ефективното средство за предпазване от инцидент. Затова не бива да се подценява необходимостта от осветление. Освен това Наредбата в Закона за движение по пътищата ясно казва, че всеки велосипедист е длъжен, да разполага и с работещи фарове и стопове за велосипед.

Как се монтират


Лед фаровете се монтират лесно, а тяхната практичност оказва съществено влияние върху избора им. Инсталирането им не отнема много време, не са необходими допълнителни специални инструменти, както и умения. Поставят се за броени минути, а вършат чудесна работа. Монтират се като се закрепят с помощта на скоби към рамката на колелото. Така те ще бъдат стабилни и винаги ще бъдат в позицията и посоката, в която сте ги нагласили, за Ваше удобство и комфорт.  Излъчват ярка бяла светлина, която перфектно осветява пътя напред, както и сигнализира на останалите участници за присъствието на колоездач.


Избор на лед фарове за велосипед


В нашия онлайн магазин 4sales.bg се предлагат висококачествени лед фарове на достъпни цени. За да изберете подходящите за Вас фарове за велосипед е най-добре предварително да се запознаете с техните характеристики и начин на работа. Също така и да прецените в какви условия  ще използвате колелото си – в градски, екстремни, планински, в парка. При по-екстремно каране е важно лед фаровете бъдат устойчиви на различни атмосферни условия, както и на удар. За много колоездачи сигурността и удобството по време на каране са на първо място при избора на фарове. Важно е внимателно да подберете своите фарове, защото в последните години почитателите на колоезденето в България стават все повече и повече, съответно и броят на колоездачите се увеличава:

  • в града;
  • в парка;
  • в планината;
  • в гората;
  • по велоалеиете.

Затова навсякъде трябва да бъдете обезопасени и да сигнализирате за своето присъствие.

Ако все още се колебаете какъв фар да изберете, то ние сме насреща! Разгледайте нашите предложения, запознайте се с асортимента на 4Sales.bg и направете най-добрия избор.

Затова навсякъде трябва да бъдете обезопасени и да сигнализирате за своето
присъствие.
Ако все още се колебаете какъв фар да изберете, то ние сме насреща! Разгледайте
нашите предложения, запознайте се с асортимента и направете най-добрия избор.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл