Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Power Beam Torch - фенер за колело

12,90 лв

Power Beam Torch - фенер за колело #03974

Особености:

Ако търсите сигнализация и устройство за видимост към вашия велосипед ,то Power Beam Torch e за вас. Фарът е водо и удароустойчив. Power Beam Torch е перфектен за вас, тъй като може да бъде използван в лоши метеорологични условия на открито. Продуктът постига перфектен баланс между качество и стойност , едни от водещите фактори при закупуване на коя да е сигнализация.

Дизайн: 

Първата уникална функция, която веднага ще забележите е неговият олекотен дизайн,който го прави идеален и лесен за прикрепяне. Той ви предоставя безброй опции, а скобата за бързо освобождаване Ви позволява да реагирате мигновено. Монтирайте Power Beam Torch към Вашия велосипед за секунди.

Как работи?

С Power Beam Torch придвижването е удоволствие, а благодарение на качественото производство има работен живот до 100 000 часа. Резултатът е 5 Функции за LED осветление,разполагате с 5 LED крушки и ярка LED бяла светлина. На Вас остава да се насладите на безгрижни часове.

Екстри:

Има функция за избор между два режима на работа. Избирате между 2 различни операционни модела: мигаща или постоянна светлина. Съчетава достъпна цена и компактност,което го прави идеален вариант за всеки велосипедист или спортист.

Приложение:

Чудесен продукт. Притежава изключителна многофункционалност. Успешно функционира като велосипедна светлина, факел, дори светлина за гмуркане и др.

Технически характеристики:

  • Размер: 10 cm x 3.3;
  • Цвят: Черен;
  • Какъв е периодът на активна употреба? В зависимост от определени обстоятелства като употреба и начин на съхранение този период е до 100 000 часа. 

Какво ще получите в пакета:

  • Внимание: Моля, използвайте батерии с най-добро качество за оптимална работа на продукта;
  • Power Beam Torch-фенер за колело.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.