Уреди за почистване на прозорци

Категории Категории
Всичко за дома(1540)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 2,00 лв. - 279,00 лв.

7 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

7 резултата

Почистването на прозорците е изключително трудоемък и досаден процес, който е необходимо да се извършва поне веднъж в седмицата в една къща. Вътрешната страна е по-лесна за почистване, но не и външната, особено ако се намирате в блок и живеете на втория или по-горен етаж. Вече има подходящи уреди за това и сега ще разгледаме предлаганите в онлайн магазин 4sales.bg различни видове и предназначението им според типа на прозорците.

Какви уреди за почистване на прозорци ще намерите в сайта

Днес тези прибори са се превърнали в желани инструменти във всеки дом, тъй като резултатът след тях е бърз и ефективен като от професионални машини. Те позволяват едновременното почистване на стъкло от външните и вътрешните страни, както и достигане до всички труднодостъпни места, така че качеството на крайния резултат да е максимално. При нас в онлайн магазина към днешна дата ще откриете следните видове:

  • Модели с дълга дръжка;

  • Магнитни уреди с четка;

  • Тип робот с дистанционно.

В секцията с коментари също можете да прочетете и различни мнения на използвалите ги вече наши клиенти, така че да получите по-добра и детайлна представа за крайния резултат от употребата на уредите за почистване на прозорци.

За какъв тип прозорци са подходящи

Когато правите своя избор за стъклочистач, особено на магнитни уреди, обърнете внимание на дебелината на прозорците. Това е наложително при наличие на стъклопакет, тъй като магнитите имат определена мощ на захващане, която с увеличаване на дебелината намалява. Например, сред предлаганите при нас уреди за почистване на подобен стъклен продукт, диапазонът на дебелината може да варира от 0,5 см до 3 см. В описанието на всеки от приборите при нас можете да намерите тази информация, така че спрямо Вашия случай да направите и своя избор за автоматичен уред.

Разбира се, при едностранните решения този проблем отпада и не е необходимо да се съобразявате с дебелината на стъклопакета. Това например е специалният робот с дистанционно или стъклочистачката моп, притежаваща дълга дръжка, която позволява с лекота измиване дори и от външната труднодостъпна страна.

Защо да купите от 4sales

Защото в онлайн магазин за китайски стоки 4sales.bg ще откриете евтини, но изключително качествени почистващи продукти на най-добрите цени. Всеки от тях пристига при Вас с бърза доставка, гаранция за качество и възможност за връщане в рамките на 15 дни след получаването. Всеки нов домашен продукт е представен с подробна характеристика за неговите функции и възможност за комплект с приставки. При трудности в избора или поръчките, при нужда от професионална консултация или при наличие на въпроси относно нашите продукти или допълнителен аксесоар, свържете се с оператор, който ще Ви помогне.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл