Аудио слушалки

Геймърски слушалки

Геймърски слушалки

Безжични слушалки

Безжични слушалки

Детски слушалки

Детски слушалки

Слушалки тапи

Слушалки тапи

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Категории
Цена
  • От До
  • 0,00 лв. - 89,00 лв.

136 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

136 резултата

Различните видове слушалки днес са масово използвани за възпроизвеждането на висококачествен басов звук, който обаче да не притеснява околните. За да може наистина да се насладим на качествено звучене, трябва да знаем как да направим правилния избор. Ще разгледаме също отделните предлагани в онлайн магазина 4sales видове и как се свързват?

Как да изберем подходящи слушалки

Правилният избор е важен както за кристално чистото звучене и доброто възпроизвеждане на ниските честоти, така и за адаптивността Ви спрямо различните условия на употреба. Често при избора, на първо място стои качеството на аудио-възпроизвеждането. То зависи от честотния диапазон, който в стандартните случаи е от 20Hz до 20 kHz. Днес обаче се срещат и модели с диапазон от 5Hz до 45kHz.

Малки безжични слушалки

Чувствителността на слушалките е друг важен параметър при избора и тя обикновено варира от 80 до 125 децибела, от което зависи и максималната сила на звука и обема. Импедансът или съпротивлението на бобината също е от значение. Ще отбележим само, че колкото по-високо е съпротивлението, толкова възпроизвежданият звук е с по-нисък шум и изкривяване. Разбира се, ниското качество на аудио-записа няма да бъде коригирано.

Какви видове слушалки има

Аудио слушалки

Ето различните форм-фактори, сред които трябва да се ориентирате:

  • Вътреканални - те са малки и се поставят директно в ушния канал. Подходящи са при извършване на физическа активност и са предназначени за телефон;

  • Поставящи се на главата - те са големи и покриват абсолютно цялото охо. Свързва ги подходяща дъга, която прилепва двете части плътно към ушите. Предлагат се модели с микрофон и често са предпочитани за компютър;

  • Пълноразмерни геймърски - най-скъпите аналози и имат максимална звукоизолация. Предназначени са за вълнуваща игра с подходящия дизайн. Съществуват и така наречените DJ слушалки за работа в шумна среда.

Как се свързват

Свързването основно става по два начина - с кабел или без кабел. В първия случай, при избора трябва да обърнете внимание на дължината на кабела. Той обикновено е около метър дълъг, а накрайникът е във вид на 3,5 мм аудио-жак.

При безжичните модели е важно да знаете, че обикновено те правят връзката си с аудио-източника посредством Bluetooth технологията, характерна особеност за която е разстоянието от 10 м. Тоест, трябва да спазвате този периметър между самите слушалки и източникът на звука.

Защо да изберем 4sales

Защото в нашия онлайн магазин жичните и безжичните блутут слушалки са едни от най-изгодните на пазара. Това се дължи на индивидуалния ни и единствен по рода си бизнес модел, който елиминира всички фактори, налагащи вдигане на цените - посредници, големи транспортни разходи, липса на оптимизация на работния процес. Ние зареждаме продуктите си директно от вносителя, така че възползвайте се!Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл