Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Устройство против хъркане Snore Free Nose Clip TV24

5,00 лв

8,00 лв

-38%

-3,00 лв

Устройство против хъркане Snore Free Nose Clip TV24 #01107

Особености

Всеки човек мечтае за спокоен сън. Този често срещан проблем създава дискомфорт, както за човека, който издава неприятните звуци, така и за околните.

Как работи изделието?

За да кажете завинаги „Сбогом“ на неприятното хъркане – използвайте малка щипка. Тя се поставя в носа и се задържа благодарение на магнитите, които са вградени в нея. По този начин се оказва натиск върху преградата в носа и каналите се отварят. Така навлизането на кислород следва правилна линия, по време на сън. Другият важен аспект, за по-качествена почивка е, че уреда помага за премахването на сухотата в устата. След като дишате по-добре през носа, нямате нужда от устната кухина, така тя остава спокойна и добре овлажнена през цялата нощ.

Кой може да го използва?

Изделието е изработено от висококачествени материали, които не причиняват никакво дразнене на кожата. Затова можете да го прилагате сред хора на всякакви възрасти. Ще усетите подобрение в качеството на съня, още след първата нощ. След употреба, се почиства с вода и сапун.

Не пренебрегвайте най-важният възстановителен етап, в ежедневието на всеки човек. Не губете време във въртене и дискомфорт, а гарантирайте високото ниво на  почивката си, за да сте енергични и пълноценни, без значение от дейността, която извършвате. Устройството против неприятните звуци, е вашата гаранция, за тиха и спокойна нощ.

Технически характеристики

 • Модел: UU682;
 • Цвят: бял;
 • Материал: висококачествен силикон и магнити;
 • Тегло: 0.045 кг.;
 • Размер на опаковката: 5 см х 5 см х 5 см.

Какво ще намерите в опаковката

 • Устройство против хъркане;
 • Упътване;
 • Гаранция: 12 месеца.
2020-09-13

Добра цена

  2018-12-22

  Цената е най-ниската за този продукт

   2018-03-23

   Продуктите им са много добри.

    2017-05-14

    Задължително трябва да взема такова устройство за мъжа ми. Ужасно е, когато хърка нощем. Ако е пил, още по-зле, хърка супер силно и е невъзможно да се спи до него.

     2017-04-27

     За първи път виждам такъв уред, но определено това би било моето спасение. Моят мъж хърка ужасно силно и доста често не мога да се наспивам заради това. Надявам се този уред да сложи веднъж завинаги край на хъркането.

      Напишете отзив

      Напишете отзив

      Напишете отзив

      Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

      Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

      Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.