Коледни лампички

Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 6,00 лв. - 139,00 лв.

32 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

32 резултата

Нека вашата Коледа заблести ярко. Независимо дали сте привърженици на по-модерен стил или пък сте традиционалисти, коледните лампички са задължителен елемент от празничната украса. Несъмнено те внасят уют и празнично усещане във вашия дом и екстериор. 

Потопете се в празничното настроение с бяло или цветно коледно осветление. През зимата ярките коледни лампички са чудесен начин да озарите нощта. На пазара можете да намерите светлини в различни форми и размери, различни стилове, както и дизайн. 

Съвети при избор на коледни лампички

Коледата позволява на всеки да изрази своята душевност, подбирайки своята украса. Използвайте това във ваша полза и инвестирайте в светлини за елхи и декорации, които можете да използвате поне няколко сезона. Изберете елементи, които можете да комбинирате по различен начин всяка зима.

Диоди или лампички с нажежаема жичка? Днес най-предпочитани са LED светлините. Но изборът на електрически или не светлинки е личен избор. И двата варианта са добри. Уверете се, че какъвто и вид да изберете, те ще издържат на времето. Влагата и електричеството не са приятели. Инвестирайте с красоти, които освен че изглеждат добре, са и здрави. 

Как да разберете кое е качествено и кое не? Продуктите с високо качество се предлагат от компании, които имат реноме и са специализирани в тази област. 

Какви коледни лампички ще откриете във 4sales? 

В онлайн магазин 4sales ще намерите красиви светлини и декорации. Можете да се сдобиете с тях на изключително ниски цени. Независимо дали търсите коледни лампички за навън, за тераса, градина, за прозорец, ние можем да ви предложим уникални модели. Без значение дали сте професионален декоратор или просто искате да украсите вашия дом за предстоящия празник, то нашите водоустойчиви и музикални светлини са идеални за вас.

Искате да създадете романтична обстановка във вашия заден двор? С помощта на светещата LED завеса, можете да го постигнете бързо и лесно. Завесата е точното решение за външен монтаж. Топла светлина у дома можете да си осигурите, избирайки светлини тип маркуч, светещи снежинки, звездички, коледни светлини, имитиращи падащ сняг и още много предложения с различен тип висулка. Дали на ток, на батерии или диодни, нашите евтини лампички ще внесат магията на Коледа във вашия дом.

Как да използвате коледните лампички през цялата година?

Няма правило, че не можете да използвате празничните светлини през цялата година. Всъщност те са толкова функционални, че можете да ги използвате през всеки сезон. LED светлините придават блясък както на вътрешните, така и на външните пространства. Малките лампички са идеални за направата на различни проекти за декорация, например светещ венец, който да поставите на входната врата.

По-големите светлини са идеални за нанизване около корнизи или инсталиране върху покривни конструкции. Те мигновено ще превърнат всяко обикновено пространство в празнично. Използвайте ги за осветяване на вашата веранда или тераса, когато ще посрещате гости.

Мигащите светлини ви позволяват да персонализирате свое собствено светлинно шоу. Каскадният ефект е идеална декорация за празна стена или открити пространства. Тези светлини ще ви позволят да направите цветна завеса, която да използвате като стена, до която да се снимате по време на партита. 

Какво да правите със старите коледни светлини?

Ако се чудите какво да измайсторите със старите светлинки, то първо преценете дали те все още може да се използват. Колко дълго ще се радвате на красотата им, зависи както от техния производител, така и от начина, по който ги съхранявате. Трябва да бъдете внимателни. Ако имате съмнение, че нещо с тях не е наред, трябва да ги изхвърлите в подходящите за това контейнери, за да предотвратите потенциални опасности от пожар. 

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл