Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Коледна украса - Светеща LED висулка пръчка TV716

23,90 лв

Коледна украса - Светеща LED висулка пръчка TV716 #03349

ОСОБЕНОСТИ

Освежете коледната украса с една нова светеща такава, тип „падащ сняг“ под формата на висулки. Може да избирате между малки и големи, светещи в бяло или цветно. Също така и да съчетавате и различни видове. Изборът е изцяло Ваш.

ОПИСАНИЕ

Украсете дома или офиса и придайте празничното настроение. Висулките са подходящи, както за вътрешна, така и за външна употреба. Устойчиви са.

КАК ФУНКЦИОНИРА?

Висулките се предлагат в два размера. Малките са с размер 30 см. Дължината на кабела е 3 метра. Висулките са 8 на брой и са разположени през 30 см. Има възможност за свързване на два комплекта. Големите са с размер 50 см. Дължината на кабела е 2,4 метра. Висулките са 8 броя. Разположени са през 30 см, като има възможност за удължаване или свързване на 2 комплекта.

ДИЗАЙН

Дизайнът на висулката е изчистен. Лесна е за употреба. Предлага се излъчваща топла или студена светлина. Може да свети бяло или многоцветно.

ТЕНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Предлага се: малка студена бяла светлина (Вариант 1), малки сини (Вариант 2), малки многоцветни (Вариант 3), голяма студена бяла (Вариант 4), голяма топла бяла (Вариант 5), голяма синя (Вариант 6), големи многоцветни (Вариант 7).

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА

  • Светеща LED висулка пръчка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Коледна украса

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.