Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Ръчна преса за лимон и други цитрусови плодове TV639

24,90 лв

Ръчна преса за лимон и други цитрусови плодове TV639 #06527

Описание:

Нов прецизен дизайн, който ви позволява да получите максимално сок от плодовете без той да бива изхвърлен с кората. Наличието на ръчна преса е задължително за всяка професионална или домашна кухня, където се приготвят ястия с морски дарове, месо и пиле, екзотични коктейли. За да бъдат добре овкусени тези деликатеси и коктейли, е необходимо сокът от лимона да бъде прясно изцеден, за да не се губят качествата на етеричните масла, които са важна част от неговото съдържание. Въпреки, че тази ръчна преса е предназначена основно за лимони, то тя може да бъде използвана за различни плодове като: праскови, ягоди, малини и др. плодове, соковете, на които са съставна част в здравословното хранене и здравословния начин на живот. Използването на пресата ви осигурява бързина и качество при придобиването на натурални сокове, с минимални усилия. Дизайнът на пресата е разработен по начин, който да сведе до минимум необходимостта от физически усилия при получаването на соковете, като осигури максимално количество сок от плода, без загуба от изхвърлените остатъци. Ъгълът и извивката на формата осигуряват максимален натиск, без прекомерни физически усилия. Формата на пресата има специален улей от който полученият сок да бъде използван без да се разлива от него. Това е един инструмент, който ще ви помогне да постигнете максимално добър и свеж вкус на всяко специфично приготвено ястие или коктейл, който желаете.

Особености:

 • Специфична форма и дизайн, които осигуряват максимално количество сок с минимален разход на енергия и сила;
 • Многофункционалност – уредът е предназначен за обработка на лимони, но може да се използва и за други плодове с които се приготвят маринати, сосове и коктейли;
 • Бързодействие – обработката на плодовете по този начин дава възможно най – добър резултат за кратко време;
 • Безопасност – уредът е безопасен за използване, той не може да причини физически травми;
 • Лесно почистване – уредът се почиства без никакви усилия под течаща вода с обикновен препарат за съдове.

Дизайн:

Пресата използва две подвижни части, едната от които има мрежов дизайн, при събирането, на които се получава пресоване на плода и отделяне на сока от кората. Дръжките на подвижните части са със специално извит дизайн, който минимализира нуждата от физически натиск и усилие при затварянето на пресата и отделянето на сока във ваничката, която има специален улей, за неговото изцеждане.

Технически характеристики:

 • Ръчна преса за лимон и други плодове;
 • Цвят на продукта: сребрист;
 • Размер на продукта: 9.5 х 32 х 10.5 мм;
 • Материал: Метал.

Съдържание на опаковката:

 • 1 бр. Ръчна преса за лимон и други плодове;
 • Транспортна опаковка.
Ръчна сокоизстисквачка
2021-06-22

Е по-евтино

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Други потребители избраха също Всички Кухня

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.