Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Многофункционален вибриращ масажор за врат

110,00 лв

198,00 лв

-44%

-88,00 лв

Купи на кредит

Многофункционален вибриращ масажор за врат #01505

Многофункционален вибриращ масажор за врата

Уредът е специално създаден за да отпусне мускулите на врата, като използва вибрация с различна честота. Уредът предлага разнообразни програми управлявани от микрокомпютър. Можете да избирате между 6 вида мануална терапия, както и 6 вида вибрационен масаж. Силата на вибрацията се определя от избраната програма, като интензивността ѝ се увеличава постепенно, за да позволи на мускулите да се отпуснат и привикнат към стимулацията.

За избор на програма и регулиране на силата използвайте дистанционното управление. С него имате пълен достъп до всички функционалности.

Формата на масажиращия уред е анатомично съобразена, така че да поддържа правилната позиция на шийните прешлени. Използвайки изделието редовно ще възвърнете правилната си стойка и ще се отървете от изкривяването и схващането.

Една от програмите е базирана на традиционния китайски лечебен масаж, за пълна релаксация и подобряване на кръвоснабдяването в мускулите.

Алтернативно лечение с магнити и загряване

Към стандартното масажиране е добавена магнитно и инфрачервено лечение. Специалните пластини разположени от вътрешната страна са магнетизирани и създават магнитно поле. Смята се, че то възвръща баланса в тялото и регенерира клетките, тъй като в тях има и малък магнетичен заряд. Използва се за лечение на заболявания свързани с нервната система, болки в гърба и шийните мускули.

Инфрачервеното лъчение пък използва дълговълново облъчване. Лъчите с голяма дължина на вълната проникват в дълбочина от 3 мм в тъканите, загряват тялото и навлизат във вътрешността. Те разширяват кръвоносните съдове и спомагат за подобряване на кръвообращението. С тази терапия можете да се отървете от умора, кожни проблеми и да детоксикирате организма си.

Смята се, че дълговълновото облъчване подпомага организма да се справи с обработката на млечната и пикочната киселина, както и свободните мастни киселини, които се отделят по време не метаболитните процеси в организма. Балансирането на тяхното количество ще Ви предпази от болести свързани с нарушения на метаболизма.

Екстри

Към комплекта ще получите и специални електродни накрайници, които да поставите върху други проблеми зони на гърба, кръста, стъпалата или ръцете. Използването на електрически импулси за премахване на болка и успокояване на нервната система е нов алтернативен метод.

Електродните накрайници също вибрират и масажират зоните със схващания. Това може да се случва и едновременно, докато използвате масажорът.

Изделието работи с презареждаща батерия, което ви позволява да го ползвате свободно навсякъде, включително докато шофирате, гледате филм или почивате вкъщи. Едно зареждане е достатъчно за неколкодневно използване, в продължение на 30 минути на ден.

Технически характеристики

 • Цвят: Бял;
 • Материал: ABS;
 • Електрическо захранване: 110-240 V;
 • Дисплей на дистанционното: LCD;
 • Напрежение: 6V;
 • Мощност: 6 W;
 • Тегло: 800гр.

Какво ще получите в пакета

 • Вибриращ масажор за врат;
 • Дистанционно управление;
 • Електродни накрайници;
 • Техническо ръководство;
 • Гаранция 12 месеца.
Многофункционален вибриращ масажор за врат 6 Многофункционален вибриращ масажор за врат 7 Многофункционален вибриращ масажор за врат 8 Многофункционален вибриращ масажор за врат 9 Многофункционален вибриращ масажор за врат 10 Многофункционален вибриращ масажор за врат 11 Многофункционален вибриращ масажор за врат 12 Многофункционален вибриращ масажор за врат 13 Многофункционален вибриращ масажор за врат 14 Многофункционален вибриращ масажор за врат 15
Как се използва шиацу масажор и какви са ползите от него?
2019-10-16

Защото тук намерих продукта,от който ми е необходим!

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.