Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Ръчен масажор с инфрачервено загряване 2в1 TV102

69,00 лв

Ръчен масажор с инфрачервено загряване 2в1 TV102 #01818

Практичен електрически масажор


Ръчното масажиращо устройство е подходящо за използване върху всички части на тялото. Предлага възможност за употреба с удобна дръжка, за труднодостъпните места или в компактен вид, чрез поставяне на ръката. Дръжката се откача и поставя с едно движение, чрез натискане на освобождаващия бутон. Горната част на уреда има мека каишка, с която се закрепва на дланта. Корпусът е облечен в нежен гумиран материал, който предпазва от хлъзгане и е приятен на допир.

Масажорът можете да използване за гърба и корема, раменете и ръцете, бедрата, кръста, за отпускане на краката или болка във врата. Той се предлага с 3 различни накрайника за стимулиращ или загряващ масаж.


Инфрачервено загряване


Инфрачервената глава притежава LED диоди, които излъчват невидима за окото, но полезна за организма нисковълнова светлина. Вълните от този диапазон успяват да проникнат в клетките и имат оздравяващ, тонизиращ и дълбоко загряващ ефект. С този накрайник приятно ще затоплите проблемните зони, като допълнително подобрите циркулацията на кръвта. Освен загряваща функция, инфрачервената светлина има и обезболяващ ефект. Тя се препоръчва за облекчаване на болки от схванати мускули или възпалени нерви.


Масаж с вибрация и потупване


Режимите на работа с продукта са два – единият упражнява лек натиск, чрез потупване. За него използвайте облата глава. Тя е подходяща за раменете и врата, за употреба в близост до ставни връзки. Идеална е за масажиране по протежение на гръбначния стълб или прасците на краката.

Втората приставка има заоблени зъбчета и е предназначена за вибрационно масажиране на меките части на тялото. Подобно на антицелулитните уреди, с нея ще можете да стимулирате разрушаването на лимфните натрупвания в подкожния слой. Идеална е за областта на корема, седалището и бедрата.

Лесно ще управлявате силата на натиска с копчето за регулиране на степените. Преминаването между силен и интензивен натиск, към лек и отпускащ е плавно и незабележимо. Продуктът е компактен и се разглобява, което го прави идеален за пътуване. Има леко тегло, малко над килограм и няма да измори ръцете. Приставките могат да се почистват.

Изделието се захранва с кабел в електричеството и е икономично, като не консумира много енергия.


Технически характеристики

 • Материал: ABS;
 • Размер: 11 х 37 см;
 • Мощност: 25 W;
 • Тегло: 1.3 кг;
 • Захранване: 110-240 V.


Какво ще получите в опаковката

 • 2в1 ръчен масажор за тяло;
 • Приставки за масаж;
 • Технически инструкции;
 • Гаранция 12 месеца.

2022-03-11

Предлагате най-добри цени.

  2019-01-20

  Предлагате най добри цени.

   2018-11-22

   Цената тук беше най изгодна за мен, надявам се и качеството на продукта да е задоволително.

    2018-11-04

    Харесаха ми цените!

     Напишете отзив

     Напишете отзив

     Напишете отзив

     Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

     Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

     Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.