Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Масажор с инфрачервена светлина и 4 приставки при целулит Wellife WP-A809C TV25 #01143

Особености

Масажът е най-ефективното средство срещу болки в тялото, предизвикани от прекалено дълго седене в една поза или от недостатъчно активен начин на живот.

Ако все пак масажите в специалните за целта студиа ви се виждат скъпа екстра, то тогава можете да се доверите на висококачественият уред, WP-A809C.

Иновативният продукт е подходящ за обработка на цялото тяло, шията, главата, както и за всички групи мускули.

Описание

Портативният масажор е предназначен за домашна употреба, с няколко функции, включително и инфрачервена светлина. С негова помощ ще помогнете за подобряването на кръвообращението, ще премахнете симптомите на умора и ще изпънете кожата.

Към уреда ще получите 4 приставки – за интензивен масаж, за дълбоко разтриване, за интензивни импулси, които да ви отпуснат, както и за лице.

Допълнителното инфрачервено загряване повишава цялостния ефект на процедурата, като затопля зоната, на която сте го поставили, както и подобрява обмяната на веществата. Препоръчително е да обработвате дадения участък не повече от 5-10 минути.

Устройството може да работи в два режима – с инфраред затопляне и чрез вибрационни импулси.

Приложение

Моделът е изключително удобен за употреба, дори и за по-труднодостъпни зони. Благодарение на ергономичния си дизайн и дългата дръжка, изделието достига до различни точки, за да ви осигури качествена релаксация и комфорт. При простуда например може да се използва червената лампа като се нагряват слепоочията, ушите и врата. Приставката с най - едрите повърхности може да се използва при преумора на ръцете. Също така мсажорът има и един диск против целулит.

Технически характеристики

 • Модел: Wellife WP-A809C;
 • Цвят: бял;
 • Напрежение: 230 V;
 • Мощност: 6 W;
 • Размери на артикула: 31 см х 7 см х 8 см;
 • Тегло на артикула: 0.300 кг.

Какво ще намерите в опаковката

 • Масажор;
 • Сменяеми приставки – 4 броя;
 • Техническо ръководство;
 • Гаранция: 12 месеца.
2017-05-11

Използвам масажора всяка вечер след работа. Тъй като работя на бюро по цял ден и водя доста неактивен начин на живот, доста често всичко ме боли. С помощта на този масажор всички болежки изчезват доста бързо, много е отпускащо.

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.