Еротични секс играчки

Категории Категории
Уреди за здраве и красота(1720)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 2,00 лв. - 485,00 лв.

38 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

38 резултата

Може би сте начинаещ в света на играчките вибратори за възрастни или сте опитен професионалист. Така или иначе, нашата селекция от еротични секс играчки за възрастни ще ви осигури стимулацията, от която се нуждаете, за да достигнете изцяло ново ниво на сексуално удоволствие. Избирайте, специално създадени за мъже и жени, като вибриращи пръстени, клиторни стимулатори и други еротични аксесоари. Продуктите са идеални за двойки или за соло изживявания.

Не забравяйте също да разгледате нашите предложения за лубриканти и спрейове афродизиак за силна възбуда и мощна ерекция, които са идеално допълнение към вибриращи пръстени, или пък тези за забавяне на еякулация. Каквото и да ви интересува, ще намерите всички класически секс аксесоари за възрастни в нашия уебсайт 4sales, при това на евтини цени. Ние се ангажираме да предоставяме най-добрите еротични играчки на несравними цени, с нагласата, че всеки заслужава удоволствие.

Вземете най-добрите оферти за еротични атрибути за възрастни в нашия онлайн магазин. Готови ли сте да издигнете сексуалното си удоволствие на следващото ниво с подбраните от нас вибратори? 

Как да разберете коя sex играчка е за вас?

Помислете за типа стимулация, която ви харесва най-много, независимо дали е усещането за проникващ секс или външна стимулация на клитора. Това може да помогне да се определи кой вид от многото вибратори на пазара е най-добрият вариант за вас. Ако обичате усещането да имате нещо вътре в себе си, опитайте класически вибратори – тук варианти има много. Предпочитате да дразните клитора и срамните си устни? Изберете стимулатор на клитора, предназначен за външна стимулация. 

Как да се грижите за секс придобивките си?

Първо, избирайте продукти, които са изработени от качествени материали. Благодарение на това те могат да ви служат години наред. Докато ако изберете некачествен и твърде евтин продукт, то е съвсем възможно да го изхвърлите само след няколко месеца. Това се отнася и за онези вибриращи пръстени, предпочитани от мъжете.

Второ, почиствайте своите вибратори и вибриращи пръстени редовно. Винаги искате да сте възможно най-хигиенични, когато става въпрос за грижата за вашите еротични секс играчки. Можете да рискувате развитието на бактерии, ако не са правилно почистени и изсушени.

Трето, използвайте правилния лубрикант. Използвайте само лубриканти на водна основа със силиконовите си вибратори и вибриращи пръстени. Избягвайте всякакви лубриканти, направени с глицерин. 

И внимавайте със споделянето дори на продукти като вибриращи пръстени. Въпреки че никога не трябва да споделяте вашите еротични секс продукти, може да правите точно това, ако ги използвате с партньора си. В този случай процесът на почистване е още по-важен.

Кога секс играчките не са безопасни?

Изключително важно е да знаете всичко за вашите вибратори или пък вибриращи пръстени, а не само как да си играете с тях. Поради естеството на начина, по който ги използвате, важно е да знаете откъде идва вашата играчка и от какво е направена. Затова купувайте своите еротични придобивки от реномирани пазари.

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл