Лифтинг продукти за лицето

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 2,00 лв. - 74,00 лв.

26 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

26 резултата

Много хора искат да върнат времето назад за да станат по-млади и привлекателни. С напредването на науката и технологиите, това до голяма част вече е възможно, поне на външен вид. Продуктите за лифтинг на лицето са едни от тях и сега ще разберем малко повече за тях.

Какво представляват продуктите за лифтинг на лицето

Представлява възстановяваща процедура, която може да се извършва напълно самостоятелно и в домашни условия. Коригират се различни, възникнали с времето, лицеви дефекти, като увисналата и набръчкана кожа. Процедурата по лифтинг ще направи кожата по-свежа и хидратирана. Това ще промени външния вид и изражението, създавайки впечатление за подмладяване и разкрасяване.

Продуктите за лифтинг на лицето се използват предимно от хората на средна възраст, но често намират приложение и при 30-годишните, желаещи да “изхвърлят” няколко годинки от възрастта си. Това се постига чрез прилагането на продукти, богати предимно на пептиди, витамини, хиалуронова киселина и антиоксиданти, способни да подхранят и възстановят кожата.

За дълготраен резултат, употребата на лифтингова козметика трябва да допринесе за натрупването на нужните витамини, микроелементи и протеини. Концентрацията на отделните елементи е различна, но в голяма част от случаите се изисква редовна употреба от 2 до 6 месеца.

Какви модели ще намерите в сайта

Онлайн магазин 4sales е уеб-платформа, в която ще откриете всичко необходимо за извършването на правилен и ефективен лифтинг на лицето. В продуктовата гама на достъпни цени ще откриете предимно:

  • масажори – ръчни и електрически уреди за естествен масаж и премахване на подпухналост, тъмни кръгове около очите и за производство на колаген. Намалява фините линии около кожата и бръчките, подобрявайки еластичността и външността. За премахването на акнето, бактериите и омазняването се използват т.нар. Blu-ray масажори със специална синя светлина за третиране;

  • лепенки за очи – премахва по естествен път увисналите клепачи и тяхната отпуснатост, създаваща уморения и изтощен външен вид. Те са с цвят на кожата и са почти незабележими при поставяне, но след секунди на употреба, видът на лицето значително се подобрява. Изработени са от хипоалергенен силикон, който е напълно безопасен;

  • дълбоко хидратиращи маски – благодарение на екстракта си от охлюв, тези маски са изключително ефективни и напълно безопасни при постигане на пълноценен лифтинг. Те имат хидратиращ и стягащ ефект, а регенериращите им свойства ще възстановят дребните кожни дефекти, отговарящи за създаването на по-състарен външен вид.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл