Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Ултразвуков масажор за лице - TV224

12,99 лв

Ултразвуков масажор за лице - TV224 #07385

ОПИСАНИЕ:

Супер ефективния ултразвуков масажор е предназначен за ефективен масаж на лицето или тялото за всяка жена. Подходящ е за всяка възраст. Може да се използва по всяко време, когато чувствате кожата на лицето си уморена или отпусната. Стъпките на използване са изключително лесни. Нанесете подходящ серум или маска върху лицето след почистване. Инсталирайте батериите /2 броя, които не се предлагат в комплекта/ в устройството и покрийте капака на батерията. Включете устройството, и задръжте оловната глава върху лицето. Правете масажиращи движения – по-бързо или по-бавно, както чувствате комфорт. Препоръчително време за употреба е 10 минути. Работи се изключително лесно с уреда. Подходящ е за по-добра импулсация на продукти дълбоко в кожата. Просто нанесете продукта върху лицето и масажирайте. Лосионът се втрива в кожата, посредством лекия ултразвуков масаж. Високочестотния вибрационен масаж е подходящ и за стесняване на порите, стягане на отпуснатата кожа, повишаване на еластичността на кожата. Здрава сонда за красота, гладка и удобна за кожата на лицето. Една ключова операция, включване / изключване на захранването, отрицателни йони и положителни йони. Компактно тяло, лесно за носене. Използвана заедно с козметична есенция за кожата, тя насърчава регенерацията на колагена и кръвообращението, подобрява фините линии и бръчки. Бърз и очевиден ефект, спестяване на време и спестяване на енергия. Добър и ефективен уред за стягане на кожата, премахване на бръчки, стягане на кожата, повдигане на лицето и подмладяване. Компактният масажор за домашна употреба ще ви позволи да се грижите за кожата си на всяко удобно място и да не състоянието на кожата ви да не зависи от посещенията в салон за красота.


ОСОБЕНОСТИ:

След употреба е препоръчително да измиете лицето.  Приложение: лице / тяло (размерът е подходящ за използване върху кожата на лицето, но може да се използва навсякъде по тялото).

ДИЗАЙН:

Компактна форма и елегантен външен вид. Може да го носите навсякъде със себе си. Не е необходимо да посещавате салони за красота, за да поддържате лицето и тялото си във форма.

КАК ФУНКЦИОНИРА:

Дълбоко почистване на кожата. Лифтинг на лицето. Стягане на кожата. Против бръчки, гладки фини линии и подобряват тонуса на кожата. Премахване на акне и петна. Минимизира порите чрез подсилване на текстурата на кожата. Стимулира кръвообращението и изглажда текстурата на кожата. Възможност за жизненост и еластичност на кожата. Изгаря устойчивите мазнини и елиминира неравностите по кожата.Отслабване на тялото и оформяне на тялото. 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Тип артикул: Козметично устройство;
  • Цвят: Бял/ Розов;
  • Размери: 151 мм х 34, 5мм х 40,5 мм;
  • Волта: 3,7V;
  • Тегло: 32 грама.

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ В ОПАКОВКАТА:

  • 1 х Ултразвуков масажор за лице;
  • Инструкции за употреба;
  • Транспортна опаковка;
  • Гаранция: 12 месеца.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.