Епилатори

Категории Категории
Уреди за здраве и красота(1657)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 16,00 лв. - 209,00 лв.

8 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

8 резултата

С настъпване на лятото, а и не само, много хора предпочитат да обезкосмят определени зони от тялото си, което налага употребата на епилатори. Какви модели на промоция са достъпни в онлайн магазин 4sales.bg и могат ли да се използват и от мъжете? Как се зареждат и какво е характерно за дизайните им?

Какви модели епилатори ще намерите в сайта

Днес се предлага разнообразие от различни видове продукти за удобно и безболезнено обезкосмяване, които предимно се използват от жените. В зависимост от третираното място, при нас ще откриете качествени модели за тяло или за лице, даващи възможност за прецизна обработка и оформяне на дадената зона. Освен предлаганите епилатори за захранване от ел. мрежата на 220V, при нас Ви очакват и мини модели на батерии, позволяващи употребата им на места, с липса на битово електрозахранване.

В случай че често пътувате, при нас са достъпни миниатюрни решения, позволяващи носенето им в дамската чанта, в джоба или в сака с багажа, без заемане на много място и причиняване на дискомфорт. Те са леки, ергономични и удобни за употреба.

Подходящи ли са за мъже

Голяма част от различните епилатори се използват предимно от жените, но трендовете сочат постепенно повишаване на интереса за обезкосмяване и от страна на мъжете. Предлагат се модели с различни приставки, позволяващи трайното и ефективно обезкосмяване на отделните зони от тялото, без значение дали сте на път или сте си у дома. Необходимо е простото зареждане на батерията или включването на уреда в ел. контакта и поставянето на нужната приставка. Сега вече можете да натиснете копчето и да започнете обработката на съответното място.

Начини на зареждане

Вариантите за зареждане на акумулаторните епилатори обикновено са два: чрез специално зарядно, включващо се в ел.контакта на 220V или посредством USB порт, осигуряващ захранващо напрежение от 5V и прав ток от 1 или 2А (ампера). В последния случай имате възможност за зареждане от преносима Пауър Банк батерия или чрез USB порта на лаптопа или друго устройство. Това дава възможност за употреба на уреда, дори и при продължителна липса на електрозахранване, което е супер удобно в случай на престой на лишено от ел. захранване място.

Дизайн

Дизайните на нашите епилатори са заоблени и ергономични, осигуряващи комфортна и безпроблемна работа с уреда, дори и когато неговата употреба е продължителна. Те са леки, удобни и с добро сцепление, което предотвратява неволното изпускане на прибора, дори и когато сме с влажни ръце.

Избирайки пазаруването от онлайн магазин 4sales.bg, Вие се възползвате от следните предимства:

  • Хубави качествени продукти за ефективна епилация и безболезнено обезкосмяване;

  • Регулярни промоции и значителни намаления на цените;

  • Професионално безплатно обслужване;

  • Винаги огромно разнообразие от предложения.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл