Козметика за лице

Хидратиращи кремове за лице

Хидратиращи кремове за лице

Категории Категории
Козметика за лице(87)
Изчисти

Филтри

Затвори
Категории
Цена
  • От До
  • 0,00 лв. - 50,00 лв.

87 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

87 резултата

Козметиката за лице е мощен инструмент за себеизразяване и може да преобрази визията ви за секунди. Независимо дали се подготвяте да превземете ежедневието или пък се стараете да постигнете луксозна визия на дива, гримът има магическата способност да изпълни вашето желание. Ние от 4sales направихме живота ви по-лесен, като подбрахме селекция от висококачествени продукти за лице, които да отговарят на специфичните ви нужди.

Предложенията ни за висок клас козметика, благодарение на която гримът ви ще е все така бляскав през целия ден, са внимателно подбрани, така че да можете да изразявате своята индивидуалност всеки ден. 

Какви козметични продукти трябва да имате в козметичната си чантичка?

За да имате възможност да експериментирате със своя грим, то трябва да притежавате задължително праймер, фон-дьо тен, очна линия, спирала, сенки за очи, хайлайтър, руж, червило, както и пудра – страхотното е, че всичката тази козметика може да бъде открита в нашия онлайн сайт 4sales при това на ниски цени.

Освен това, за да поддържате кожата си хубава, здрава и блестяща, то трябва да използвате качествена козметика за лице, която да е напълно безвредна за вашето здраве и която дори може да бъде евтина. Такива са и предложените от нас продукти за професионална грижа.

Какво да направите, след като почистите кожата си и премахнете грима?

Използвайте козметика, подходяща за възрастта и вашия тип кожа. Важно е да хидратирате кожата си в дълбочина, за да забравите за мимическите бръчки и сухата, дразнеща кожа. 

Как да направите грима си по-дълготраен?

Подгответе кожата си с праймер. Нанесете добър фон-дьо тен, който отговаря на вашия тип кожа и тен. Винаги на финала използвайте пудра, за да фиксирате грима си. 

Какво не трябва да правите, докато се гримирате?

Не нанасяйте твърде много продукт. Макар и да е маркова и хубава, твърде многото козметика може да доведе до запушени пори след известно време. Не търкайте енергично с пръсти, докато се гримирате. Вместо това действайте с потупващи движения. И не забравяйте да почиствате отлично лицето си преди сън.

Важно ли е да премахваме грима си преди лягане?

Изключително важно е да почиствате лицето си преди лягане, тъй като гримът може да повлияе на страхотното състояние на кожата ви. Докато си почивате, кожата ви се възстановява, а когато заспите с ежедневния грим, възпрепятствате това да се случи. Предлагаме ви добра козметика, която да нанасяте на своето лице преди да се отпуснете в леглото и непосредствено, след като се събудите сутрин. Благодарение на нея ще забравите за запушените пори, които често водят до кожни проблеми.

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл