Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Органайзер за ключове KEY NINJA – побира до 30 броя TV50

12,00 лв

20,00 лв

-40%

-8,00 лв

Органайзер за ключове KEY NINJA – побира до 30 броя TV50 #01144

Особености

Въпреки че технологиите напредват с неимоверни темпове, познатите ни класически ключове все още са част от съдържанието на всяка чанта или джоб, а неприятното дрънкане е признак, който задължително присъства, когато имате повече от един на ключодържателя си. За да забравите за изнервящия звук, ви предлагаме удобния органайзер – KEY NINJA.

Описание

Иновативният уред може да побере до 30 ключа, които след поставяне, стоят в позиция, която не позволява да се местят свободно и така не предизвикват никакъв шум. Малките аксесоари се поставят от двете страни на изделието, а горната му част се навива. Така няма опасност да загубите нито един елемент.

Джаджата е снабдена и с LED лампички и от двете страни, за да откривате ключалката по-лесно, когато светлината е оскъдна.

Приложение

Можете да го използвате навсякъде, като заедно с него получавате и S-образна кукичка, към която да добавите и дистанционното за колата си. В средата, джаджата има дупка, която превръща продукта и в отварачка.

Направете ежедневието си по-лесно, като забравите за отегчителното ровене в чантата, както и за важната връзка с аксесоари, която за пореден път сте пропуснали да вземете със себе си. Функционалният артикул ще ви спести време и нерви и ще улесни отключването на всяка врата.

Технически характеристики

 • Цвят: черен;
 • Материал: алуминий и пластмаса;
 • Размер на артикула: 7.4 см х 1.27 см х 1.27 см;
 • Тегло на артикула: 0.060 кг.

Какво ще намерите в опаковката

 • Органайзер;
 • S-образна кукичка;
 • Техническо ръководство;
 • Гаранция: 12 месеца.
2017-05-23

Страхотен органайзер. Причината да си го купя, беше, защото всеки ден ми се налага да нося с мен близо 15 ключа и често се случваше да загубя някой от тях. Лампичката е много полезна, защото спокойно мога да си намеря ключовете дори когато е пълна тъмница.

  2017-05-13

  Интересна джаджа :)

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.