Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Занимателна игра на риболов Fishing toys

9,90 лв

Занимателна игра на риболов Fishing toys #05120

Особености:

Представяме ви една интересна, забавна и доста образователна игра за деца на 3-годишна възраст. От нея малчуганите могат да научат доста неща за заобикалящия ги свят. С помощта на възрастните ще могат да ловят рибки, да броят, да разпознават цветовете, да бъдат съсредоточени в извършване на различни действия в ежедневието си, и разбира се да се забавляват.

Описание:

Играта развива у децата способността за координация на ръцете. Подобрява наблюдателността, ловкостта и сръчността. Както и бързата реакция. Помага за стимулиране на мисловната дейност и съобразителността кога и в кой момент е най-подходящо да се хване рибката, под какъв наклон да държи въдичката, кога да се развие макарата, когато да се навие. Подобрява концентрацията и контрола на действията. При по-малките деца би било интересно занимание, докато ги къпете във ваната, например, те да си играят. По този начин за тях това ще бъде забавно и интересно преживяване, ако се притесняват от водата. Играта може да се използва и за научаване на детето да брои или да научи част от цветовете. Също така и да покаже на децата, че леките предмети не могат да потъват във водата.

Как функфионира:

Напълнете голям съд с вода – леген, кофа, коритце, голяма купа, малко басейнче или друг вид. Пуснете рибките вътре. Първоначално може да покажете на малкия рибар как се ловят рибките. Всяка има халкичка на устата, за да може да се закача на кукичката. Целта на играта е с помощта на куката закрепена към въдицата с връвчица, да уловите всички рибки. С макарата може да отпускате от връвчицата и когато хванете улова, да навиете макарата.

Дизайн:

Комплектът е изработен от пластмаса, която не съдържа вредни вещества. Състои се от въдица в оранжев цвят, която има макара в зелено. Тя има дръжка, с която може да се върти. На върха на въдицата има зелена кукичка с весело зелено червейче, което е усмихнато. Останалата част от комплекта са три рибки в жълти, червени и оранжеви цветове. Те водоустойчиви и контактът с вода няма да ги увреди.

Технически характеристики:

  • За многократна употреба;
  • Препоръчителна възраст: над 3 години.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Занимателна игра на риболов Fishing toys;
  • Снимката е примерна модела се изпраща според наличностите на склад.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Играчки за деца

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.