Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Интелигентна играчка с дистанционно управление

210,00 лв

260,00 лв

-19%

-50,00 лв

Купи на кредит

Интелигентна играчка с дистанционно управление #01015

Особености

Радиоуправляемият динозавър ще зарадва всяко дете или любител на новите преживявания. Има няколко режима: ходене, бягане, движение направо и наляво. Главата се върти на 360 градуса, а опашката може да се мята наляво и надясно. Ако повече от 3 минути не му задавате никакви команди, тогава автоматически преминава в режим на произволни действия и команди, обикаляйки пространството в дома.

За да се ориентира добре, той е снабден със звукови сензори за движение, които му помагат да се движи лесно. Има и следните допълнителни режими, а именно игра, опасност и лов. В зависимост от това поведението на играчката е различно. За да е истински наситено преживяване и да се почувствате като в праисторическия свят, вашият нов домашен любимец ще ви зарадва с реалистичните си звуци. Окомплектован е с дистанционно управление, за да можете да му задавате желаните команди.

Дизайнът е интересен и ще се хареса на всички любителите на мощните играчки. Реалистичното изпълнение е повлияно от филмите на тази тема и затова е идеален избор за подарък на дете или на почитателите на нестандартните изненади. Качественото изпълнение на новия ви приятел ще ви позволи да му се радвате дълго време и няма да ви остави да скучаете, ако просто няма какво да правите. Ярките светлини в очите му придават още по-голяма реалистичност, както и звуците които издава.

По тялото си има няколко сензора и датчика, реагиращи на звук или докосване. Така например, ако го докоснете по долната челюст, когато е в игриво настроение, тогава той ще започне да мърка и ще наклони главата си към ръката ви. В режим на лов се обръща в посока на резките звуци, а ако пък усети опасност и чуе рязък звук, тогава ще избяга. По този начин той самостоятелно да изучава околната среда, а сензорите му помагат да избягва преградите и опасностите.

В заключение

И макар зимата вече да е отминала, това не означава че не можете да се зарадвате и да си поиграете с този нов приятел, който е претъпкан с интересни функции. Потопете се в праисторическия свят на динозаврите, избирайки тази играчка на страхотна цена!

Характеристики

 • Движение напред, назад, наляво, надясно;
 • 360 градусово въртене на главата;
 • Батерии – 11 броя (1,5 V);
 • Обхват на дистанционното – 6 метра;
 • Размер на динозавъра – 77 х 28 х 17.5 см;
 • Размер на дистанционното – 12,5 х 15 см;
 • Гласови команди;
 • Възможност за програмиране на модели на поведение;
 • Може да танцува и да пее;
 • Различни режими - ходене, бягане, игра, опасност и лов.
 • Модел – TT320s;
2017-05-24

Изключително интелигентна и функционална играчка. Много ми харесва, че има няколко режима на движение. Детето умира за тази играчка, носим я навсякъде с нас.

  2017-04-12

  Вкъщи сме най-щастливите на света, защото вчера пристигна така желаната от нас играчка. Вчера цял ден синът ми игра с нея и толкова много му хареса, че искаше даже да спи с нея. За пореден път оставам доволна от вас.

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Други потребители избраха също Всички Играчки за деца

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.