Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Интелигентна играчка с дистанционно управление

210,00 лв

260,00 лв

-19%

-50,00 лв

Купи на кредит

Интелигентна играчка с дистанционно управление #01015

Особености

Радиоуправляемият динозавър ще зарадва всяко дете или любител на новите преживявания. Има няколко режима: ходене, бягане, движение направо и наляво. Главата се върти на 360 градуса, а опашката може да се мята наляво и надясно. Ако повече от 3 минути не му задавате никакви команди, тогава автоматически преминава в режим на произволни действия и команди, обикаляйки пространството в дома.

За да се ориентира добре, той е снабден със звукови сензори за движение, които му помагат да се движи лесно. Има и следните допълнителни режими, а именно игра, опасност и лов. В зависимост от това поведението на играчката е различно. За да е истински наситено преживяване и да се почувствате като в праисторическия свят, вашият нов домашен любимец ще ви зарадва с реалистичните си звуци. Окомплектован е с дистанционно управление, за да можете да му задавате желаните команди.

Дизайнът е интересен и ще се хареса на всички любителите на мощните играчки. Реалистичното изпълнение е повлияно от филмите на тази тема и затова е идеален избор за подарък на дете или на почитателите на нестандартните изненади. Качественото изпълнение на новия ви приятел ще ви позволи да му се радвате дълго време и няма да ви остави да скучаете, ако просто няма какво да правите. Ярките светлини в очите му придават още по-голяма реалистичност, както и звуците които издава.

По тялото си има няколко сензора и датчика, реагиращи на звук или докосване. Така например, ако го докоснете по долната челюст, когато е в игриво настроение, тогава той ще започне да мърка и ще наклони главата си към ръката ви. В режим на лов се обръща в посока на резките звуци, а ако пък усети опасност и чуе рязък звук, тогава ще избяга. По този начин той самостоятелно да изучава околната среда, а сензорите му помагат да избягва преградите и опасностите.

В заключение

И макар зимата вече да е отминала, това не означава че не можете да се зарадвате и да си поиграете с този нов приятел, който е претъпкан с интересни функции. Потопете се в праисторическия свят на динозаврите, избирайки тази играчка на страхотна цена!

Характеристики

 • Движение напред, назад, наляво, надясно;
 • 360 градусово въртене на главата;
 • Батерии – 11 броя (1,5 V);
 • Обхват на дистанционното – 6 метра;
 • Размер на динозавъра – 77 х 28 х 17.5 см;
 • Размер на дистанционното – 12,5 х 15 см;
 • Гласови команди;
 • Възможност за програмиране на модели на поведение;
 • Може да танцува и да пее;
 • Различни режими - ходене, бягане, игра, опасност и лов.
 • Модел – TT320s;
2017-05-24

Изключително интелигентна и функционална играчка. Много ми харесва, че има няколко режима на движение. Детето умира за тази играчка, носим я навсякъде с нас.

  2017-04-12

  Вкъщи сме най-щастливите на света, защото вчера пристигна така желаната от нас играчка. Вчера цял ден синът ми игра с нея и толкова много му хареса, че искаше даже да спи с нея. За пореден път оставам доволна от вас.

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.